Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Maandag open vanaf 9.00 uur

Home > Badkamers

Stel uw complete badkamer geheel zelf samen

Online of in onze showroom van 5.000 m2 stelt u geheel zelf uw complete badkamer samen. Heeft u advies of begeleiding nodig? Eén van onze 40 productspecialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Kom inspiratie op doen in onze overzichtelijke showroom van meer dan 5.000m2.
Bekijk showroomimpressie
  • Mega assortiment
  • Demonstraties
  • Deskundigheid
  • 95% direct mee te nemen
  • Unieke kranenpresentatie

+31 (0)165 - 308453

Snel een afspraak maken!

Datum: Datum

* Verplichte velden

* alleen geldig bij een daadwerkelijk bezoek aan de showroom Elke 50ste afspraak ontvangt een een accessoires set t.w.v. €50,-*
geen-afbeelding.gif


Sanitair online shoppen doet u op Maxaro.nl! Wilt u liever persoonlijk advies op maat? Bezoek onze showroom. Onze ervarenspecialisten met ongekende productkennis ontvangen u graag en adviseren u persoonlijk wat het beste past bij u. Geen vraag blijft onbeantwoord!

Showroom

Welke badkamer past bij u? De inrichting en stijl horen te passen bij uw woning en persoonlijkheid. We spelen graag in op wat u belangrijk vindt. Voor elke stijl kunt u terecht in onze online winkel. Van luxe tot budget en van design tot landelijk of klassiek is bij ons mogelijk. Maxaro biedt u de keuze uit diverse artikelen om mooie en moderne badkamers te creëren. Tot aan de accessoires kunt u de stijl doorvoeren. Ontbreekt het u aan inspiratie? We helpen u graag om de juiste stijl te vinden en de daarbij passende producten te kiezen.

Badkamerinspiratie

Een wellness centre creëren in uw eigen woning. Maak een plek waar u totale ontspanning ervaart! Badkamers worden niet meer alleen gezien als een plek om te wassen. Met de vele luxe producten zoals een stoomcabine of whirlpool tovert u de kamer eenvoudig om in een modern wellness paradijs. Hoe richt u het in?

Luxe & modern

Spreken woorden als eenvoud en oog voor details u aan? Kies dan voor de stijl design!Om een design look terug te laten komen kunt u kiezen om materiaal en vormgeving op elkaar af te stemmen of hetzelfde te laten uitvoeren. Dit is erg vernieuwend. Graag adviseren we hoe u deze stijl creëert.

Design badkamers

Landelijke badkamers

De klassieke stijl is goed te herkennen aan de randjes en versieringen. Hier wordt veel aandacht aan besteed. In deze stijl ziet u vaak een hangende wastafel terug. Materiaal dat goed bij klassiek past is keramiek. De klassieke stijl kunt u al eenvoudig creëren met vier artikelen van Maxaro.

Klassiek

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.