Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Keramische tegels

Voordelige keramische tegels bij Maxaro

Keramische tegels maken van elke vloer en elke wand een mooi en stijlvol geheel. Ze zijn sterk en slijtvast, u kunt er jaren van genieten zonder dat ze hun glans verliezen. Gaat u op zoek naar keramische tegels, dan zult u merken dat er tegels in talloos veel kleuren, motieven, patronen en formaten bestaan. Voor een vloer wordt meestal een neutrale tegel gekozen, hoewel een kleur of motief ook prima kan. De kleur en het formaat van de vloertegels kunt u afstemmen op de wandtegels, of juist laten contrasteren. Houd er rekening mee dat vloertegels wel op de wand kunnen worden toegepast, maar wandtegels niet op de vloer. Wandtegels hebben namelijk een minder sterke glazuurlaag dan vloertegels waardoor de kans op slijtage veel groter is.

Schoon en veilig

Met de keuze voor keramische tegels gaat u voor duurzaam. Een keramische tegel trekt niet krom, slijt niet en behoudt zijn glans. Keramische tegels zijn heel hygiënisch omdat ze geen stof opnemen. Even een vochtige doek of wisser erover, en de wand of vloer is weer schoon. Keramische tegels zijn daarnaast veilig omdat ze niet ontvlambaar maar juist vuurbestendig zijn. Als u de tegels netjes onderhoudt, blijven ze mooi. Al met al is een tegel zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk te noemen. Reden voor heel veel mensen om er voor te kiezen, in badkamer en toilet, maar ook in de keuken, gang en woonkamer.

Look-a-like

Er bestaan twee soorten tegels: natuursteen tegels en keramische tegels. Natuursteen tegels worden gedolven in groeves en vervolgens in de fabriek op maat gesneden. Daardoor is elke tegel uniek. Keramische tegels worden fabrieksmatig gemaakt van onder andere klei en zand. Een keramische tegel wordt sterker gemaakt door er mineralen aan toe te voegen. De glazuurlaag geeft de tegel ten slotte haar kleur en eventuele motief, en zorgt er ook voor dat de tegel waterbestendig is. Een keramische wandtegel wordt gebakken bij een temperatuur van ruim 1000 graden Celsius. Een nieuwe trend op het gebied van tegels is de look-a-like tegel, een keramische tegel met het uiterlijk van hout, beton, natuursteen, glas of metaal. Maxaro heeft een ruime collectie wand- en vloertegels, bestaande uit verschillende tegelsoorten, diverse formaten en uiteraard kleuren.

Keramische tegels in de showroom

Wilt u onze collectie keramische tegels met eigen ogen bekijken? Kom dan naar onze showroom, met een vloeroppervlak van 5.000 m2 de grootste van de Benelux. Ons assortiment keramische tegels zal u zeker aanspreken. In de showroom is deskundig personeel aanwezig aan wie u eventuele vragen kunt stellen. Hij of zij zal u graag adviseren over de mogelijkheden. Er is veel keuze, u vindt zeker een tegel die prachtig staat in uw badkamer of woonkamer! Naast vloer- en wandtegels hebben wij nog veel meer voor badkamers! Bezoek ons, dan kunt u het allemaal bekijken.

Bijna al onze tegels zijn keramisch. Bekijk online het tegel assortiment!

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.