Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Vandaag open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens

Keukens bij Maxaro

U kent Maxaro natuurlijk al van onze badkamerproducten. Alles voor uw badkamer onder één dak, met de mooiste spullen tegen de scherpste prijzen. We hebben groot nieuws voor u: binnenkort kunt u ook voor keukens bij Maxaro terecht! We gaan onze collectie dus enorm uitbreiden. In onze showroom zult u straks diverse keukens kunnen bewonderen. Wie Maxaro kent, weet dat de badkamercollectie geweldig is. We staan erom bekend dat we topkwaliteit producten leveren voor lage prijzen. Dat mag u straks ook van onze keuken-collectie verwachten. Alleen de mooiste keukens van de hoogste kwaliteit krijgen van ons een plek in de showroom. En natuurlijk moeten die mooie keukens ook betaalbaar zijn. Dat staat vast! U heeft binnenkort de keuze uit diverse soorten keukens.

keuken11.jpg

Landelijke en nostalgische keukens

Maxaro gaat zich toeleggen op verschillende stijlen keuken. Elke stijl heeft haar eigen uitstraling. De keukens zijn qua indeling, materiaal, uitrusting en kleur allemaal anders. Zeer geliefd zijn de landelijke keukens en nostalgische keukens. Het zijn keukens die je met gezelligheid en warmte omringen en waar je je prettig voelt. Ze doen terugdenken naar vroegere tijden en zijn het middelpunt van gezellige bijeenkomsten met familie en vrienden. Mensen voelen zich op hun gemak in een landelijke of nostalgische keuken.

Moderne en design keukens kiezen

Een hele andere uitstraling hebben moderne keukens en design keuken. Het zijn strak vormgegeven keukens zonder poespas. Strakke lijnen, een efficiënte indeling en coole elegantie. Het ontwerp spreekt voor zich, dwingt respect af, en is afgestemd op de ruimte en de inrichting eromheen. Met zo’n stijlvolle keuken kunt u voor de dag komen, want een moderne of design keuken getuigt van smaak.

keuken12.jpg

Budget keukens

U zoekt een keuken maar wilt er niet te veel geld aan uitgeven? Dan komt u bij een budget keuken uit. Die term slaat alleen op het prijskaartje op de keuken. De stijl kan alles zijn wat u maar wilt: landelijk, nostalgisch, modern of design. Elke stijl keuken is in verschillende prijsklassen te koop. Bij Maxaro zult u straks uit verschillende budget keukens kunnen kiezen. Wij hebben betaalbare keukens in alle stijlen. Er is dus zeker een goedkope keuken die u aan zal spreken en die perfect in uw plaatje past. Als u de showroom komt bezoeken, neem dan de maatvoering van uw keuken mee. Samen met de keuken-experts van Maxaro creëert u de mooiste keuken! Zij staan straks voor u klaar en adviseren u graag.

Mooie en praktische keukens

Keukens moeten mooi zijn, maar praktisch is ook een must! U kunt bij de aanschaf van een keuken letten op tal van praktische zaken. Wat u belangrijk vindt, hangt van uw wensen en van uw situatie af. Een single dertiger die vaak in de bedrijfskantine eet, zal andere eisen stellen dan een gezin met drie kleine kinderen. Of dan de hobbykok die zijn vrienden regelmatig verrast met een vijfgangendiner. Bedenk hoe u de keuken gebruikt en neem vooral ook de maten op. Wat kunt u kwijt, hoeveel ruimte heeft u, welke indeling is er mogelijk? Allemaal vragen waar u samen met de keuken-experts van Maxaro wel uitkomt!

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.