Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Budget Keukens

Budget Keukens

“Een nieuwe keuken, dat zal wel heel wat kosten.” Dat hoor je vaak zeggen als het om keukens gaat. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Er zijn ook budget keukens: voordelige keukens die helemaal naar uw zin zijn. En die qua kwaliteit en uitstraling niet onderdoen voor dure keukens.  Een budget keuken is een gewoon goede en mooie keuken, die fijn geprijsd is. Topkwaliteit voor weinig geld, dat kent u voor wat betreft de badkamerproducten van Maxaro al. Maar binnenkort openen we ook een afdeling met keukens! En daar mag u hetzelfde van ons verwachten. Mooie vormgegeven keukens van goede materialen waar u niet teveel voor betaald. Ook qua keukens is onze slogan ‘volledig en voordelig’ de spijker op zijn kop. Voor elk wat wils, maar … niet duur! Voor uw budget keuken slaagt u dus binnenkort bij Maxaro.

keuken10.jpg

Budget stijlen

De term ‘budget keuken’ zegt enkel en alleen iets over de prijs van de keuken. Met stijl, vormgeving, kleur, materiaal of wat ook heeft het niets te maken. In een budget keuken zijn de beste elementen tegen de beste prijzen met elkaar samengevoegd. Heel veel stijlen keukens zijn er in een budget uitvoering. Bedenk dus eerst of u voor landelijk gaat, of meer van modern houdt. Of design of nostalgisch. Binnen zo’n stijl zijn er verschillende prijsklassen. U kunt het zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt, want er is heel veel te kiezen.

Budget keuze

Het maakt natuurlijk in prijs uit of u voor een design zespitten-gasfornuis met stoomoven kiest, of voor een standaard uitvoering oven/fornuis-combinatie. Hoe budget uw keuken wordt, heeft u zelf in de hand. Sommige mensen kiezen ervoor om aan hun budget keuken één luxe element toe te voegen. Dat steelt dan ook echt de show en is de blikvanger van de keuken. Er zijn dus heel veel mogelijkheden, ook om budget onderdelen met elementen uit andere prijsklassen te combineren.

keuken13.jpg

Duurzaam en betaalbare keukens

Als een keuken lang meegaat, is het een duurzame keuken. En als u de prijs van een keuken over meerdere jaren zou uitsmeren, dan kan een iets duurder exemplaar ook een echte budget keuken blijken te zijn. U hoeft immers jaren geen nieuwe te kopen! Als u op zoek bent naar een budget keuken, dan kunt u daar binnenkort voor bij Maxaro terecht. Diverse keukens, waaronder natuurlijk ook budget keukens, zullen in de showroom te zien zijn. Neem de maatvoering van uw keuken mee, dan kijken we samen met u naar de optimale indeling. Onze keuken-experts staan voor u klaar!

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.