Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Vandaag open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Complete keuken

Complete keukens bij Maxaro

Wie een keuken wil, zoekt meestal naar een complete keuken. Wat heeft u aan alleen keukenkasten? Of een aanrechtblad? Of keukenapparatuur? Al die onderdelen samen vormen een keuken. Het een gaat niet zonder het ander. Het is mogelijk om onderdelen los te kopen en later samen te voegen. Dat is vaak een hele toer. Alles moet letterlijk en figuurlijk wel passen. Wie onderdelen van verschillende leveranciers gaat combineren, is vaak duurder uit en de vraag is of alles optimaal op elkaar afgestemd is. Het is eigenlijk veel gemakkelijker om direct een complete keuken te kopen. Binnenkort opent Maxaro haar keukenafdeling. Dat belooft wat! Tal van mooie keukens in de showroom in allerlei stijlen. Natuurlijk kunt u ook heel veel complete keukens verwachten. Die hebben we met zorg voor u samengesteld en zijn van superieure kwaliteit terwijl u er nooit teveel voor betaalt!

Compleet = plug & play

Een complete keuken bestaat uit keukenkasten, (inbouw)apparatuur en werkbladen. Zodra een complete keuken is geïnstalleerd, kunt u er in koken. Het is ‘plug & play’. We kunnen wel zeggen dat het overgrote deel van alle verkochte keukens complete keukens zijn. Want gemakt dient de mens. U koopt het geheel in één keer, dus ook inclusief vaatwasser, kraan, koelkast, oven en kookplaat. Stel u voor dat u alle onderdelen los zou moeten bestellen en afrekenen. Daar komt geen einde aan! De aanschaf van een complete keuken is eigenlijk heel gemakkelijk. U bepaalt om te beginnen welke vorm de keuken moet hebben (recht, hoek, u-vorm, met kookeiland of nog anders) en welke stijl u wenst (landelijk, design, modern, nostalgisch of nog anders). Het is het mooist als de stijl van uw keuken straks overeen komt met uw overige inrichting. Daarna is het een kwestie van op zoek gaan naar die mooie complete keuken van uw dromen.

Complete keukens bij Maxaro

Op zeer korte termijn kunt u voor een complete keuken naar Maxaro. Nu alleen nog bekend om de mooie badkamer producten (topkwaliteit voor lage prijzen), maar straks gaan we ook keukens in de spotlight zetten. En dat gaan we groots aanpakken. Met een showroom bomvol prachtige keukens, waaronder heel veel complete keukens. U treft er straks alle typen keukens aan. U zoekt hoogglans, design, landelijk, luxe, greeploos of pilasters? Check, wij hebben het, zeker weten. Voor vragen en advies zijn onze keukenverkopers altijd beschikbaar. Ze kunnen u nog beter helpen als u de maten van uw keuken meeneemt.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.