Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Design Keukens

Design keuken maken wij betaalbaar

Een design keuken is eigenlijk een moderne keuken maar dan met wat meer lef. Het is gedurfder en unieker omdat het niet doorsnee is. Lang niet iedereen zal voor een design keuken durven gaan. Het moet bij u passen, en bij de stijl die u in de loop van de jaren zelf heeft ontwikkeld. Iemand die van design houdt, maakt z’n eigen keuzes en laat zich niet bepalen door mode of trends. Van design keukens worden vaak maar een beperkt aantal exemplaren gemaakt. U kunt er dus vanuit gaan dat u met een design keuken iets heeft wat bijna niemand anders heeft!

keuken08.jpg

Design is vormgeving en afwerking

Design gaat over vormgeving en afwerking. Vormgeving zie je voornamelijk in hoe de verschillende keukenelementen zijn gemaakt. In design keukens is de vormgeving vaak strak. Het gaat om lijnen, hun samenspel en hun onderlinge verhoudingen. De afwerking is ook van belang. Daar is bij design keukens extra hard over nagedacht. De afwerking moet natuurlijk kwalitatief gezien perfect zijn. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat de afwerking in het design past en er een onderdeel van uitmaakt. Al met al zijn design keukens vooral ontworpen voor de looks: hoe ziet het eruit. Binnenkort opent Maxaro een keukenshowroom. Daar zal de design keuken volop aandacht krijgen.

Functioneel design

Maar … wij van Maxaro realiseren ons ook heel goed dat een keuken een praktisch onderdeel van een huis is. Alleen maar ‘mooi’ is niet genoeg, er moet letterlijk en figuurlijk ook lekker in gekookt kunnen worden. De design keukens van Maxaro zullen daarom naast een strakke en uitdagende vormgeving ook zeer functioneel zijn. En, niet onbelangrijk, heel betaalbaar! Alle design keukens zijn uitgevoerd in degelijke mooie materialen. Voor de keukenapparatuur kunt u kiezen uit high end merken. U zult iedere dag weer aangenaam verrast zijn door de aanblik van uw design keuken van Maxaro.  

keuken09.jpg

Topkeukens

U kent misschien de badkamerproducten van Maxaro al. Daarnaast gaan we binnenkort een keukenafdeling openen. En ook daarvan mag u verwachten dat u topkwaliteit krijgt voor lage prijzen. Staat u op het punt om een design keuken te kopen? Nog heel even wachten, en u kunt terecht bij Maxaro. We denken graag met u mee. Neem de plattegrond van uw keuken mee, dan bekijken onze keuken-experts samen met u wat er allemaal mogelijk is.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.