Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Exclusieve keukens

Exclusieve keukens

Exclusieve keukens zijn meestal moderne keukens met een bijzondere uitstraling. Exclusieve keukens zijn uniek. Het zijn zeker geen standaard oplossingen die je overal terugziet. Wie voor een exclusieve keuken kiest, laat daarmee zien dat hij/zij iets anders wil. En het liefst iets dat niemand anders heeft. Zo’n keuken kun je zelf realiseren door verschillende elementen met elkaar te combineren. Denk aan kleur- en of materiaalgebruik. Een exclusieve keuken vertelt iets over de eigenaar. En wat dat is, is bij iedere exclusieve keuken weer anders.  Binnenkort opent Maxaro haar keukenshowroom. Het wordt de plek bij uitstek om inspiratie op te doen. U kunt er diverse keukens zien in diverse stijlen. Exclusieve keukens maken uiteraard ook deel uit van de collectie. U bent van harte uitgenodigd!

Exclusief en bijzonder

Een keuken koopt u niet ieder jaar. Logisch dus dat u er zorg aan wilt besteden en dat uw nieuwe keuken helemaal naar uw zin moet zijn. Het is een plek waar u vaak bent. In een exclusieve keuken kunt u iedere dag weer opnieuw genieten. Bij een exclusieve keuken horen glimmende oppervlakken, greeploze laden en een vlak inductiefornuis. Ook materialen zijn van invloed op de uitstraling van een keuken. Kiest u als aanrechtblad voor beton of hout, dan ziet dat er heel anders uit dan wanneer u voor composiet of roestvrij staal gaat. Voor die exclusieve look is het zaak dat u ‘out of the box’ denkt en kiest. U wilt geen dertien in een dozijn keuken, dus het mag best gewaagd. Spannend wordt het als u kleur durft te gebruiken. Kleur krijgt een extra dimensie als het in hoogglans vorm wordt gebruikt. Dan spat de kleur van de kastjes, net als het licht trouwens, dat door de hoogglans laklaag volop wordt teruggekaatst.

Keukens in de showroom

U kent Maxaro vast al als badkamerspecialist. We staan bekend om onze lage prijzen, perfecte service en prachtige producten. Binnenkort openen we ook een keuken showroom. Daar mag u hetzelfde verwachten: betaalbare kwaliteit. Houd onze website in de gaten en kom langs als we open gaan. We gaan u verrassen met heel veel keukens, waaronder natuurlijk ook exclusieve keukens, tegen zeer lage prijzen. De hele collectie zal ook in de webshop te zien zijn. Bent u van plan om naar de showroom te komen? Neem dan de maten van uw keuken mee. Onze keukenspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.