Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Inbouwkeukens

Inbouwkeuken

Inbouwkeukens, ja dat is nog eens een ander verhaal. Persoonlijker en exclusiever, omdat het een keuken is die is aangepast aan de omstandigheden en maten van de woning. Een inbouwkeuken wordt precies pas gemaakt, op maat dus. Dat heeft veel voordelen. Zo kunnen de keukenkasten en de apparatuur een doorlopend front vormen. Dat levert een rustig plaatje op, waarin alle onderdelen precies op elkaar afgestemd zijn. Verder is een inbouwkeuken zeer efficiënt, omdat de ruimte optimaal wordt benut. Stuk voor stuk sterke punten dus! Eigenlijk heeft een inbouwkeuken maar één nadeel: als u verhuist kunt u hem niet meenemen. Nou ja, het kan in theorie wel, maar praktisch is dat niet. Uw inbouwkeuken zal niet 1-op-1 in uw nieuwe woning passen. Met aanpassingen lukt het misschien, maar vaak zit u dan aan een nieuwe keuken vast. Al dan niet inbouw …

Inbouw: niet standaard

Inbouwkeukens zijn alles behalve standaard keukens. Een inbouwkeuken wordt op maat gemaakt en is dus altijd uniek. Hij kan precies naar wens worden aangepast. Daarbij kunt u letten op zichtbare aspecten, zoals grepen of greeploos, de uitvoering van de fronten en het materiaal van het aanrechtblad. Maar het gaat verder: ook zaken als functionaliteit, wooncomfort en ergonomie kunnen sturend zijn. Dat betekent dat een inbouwkeuken dus ook een aangepaste keuken kan zijn.

Inbouwkeuken op maat

Het geheim van een mooie inbouwkeuken is de manier waarop hij is gemonteerd. Dat is werk voor vakmensen. Zoiets als het waterpas maken van de keukenkasten en het aanrechtblad lijkt simpel, maar blijkt in de praktijk best lastig. De reden is dat in bestaande huizen of oudere woningen de vloeren en de muren vaak net niet helemaal recht zijn. Het is dan zaak om de kasten met behulp van de stelpoten goed neer te zetten.  In extreme gevallen kan het nodig zijn om een muur of vloer uit te laten vlakken. Soms kan het ook nodig zijn om een kast of een aanrechtblad ter plekke nog wat aan te passen. Bij inbouwkeukens worden meestal zogeheten passtukken gebruikt. Die zijn er speciaal voor bedoeld om te verzagen om ze exact en bovendien onzichtbaar op maat te maken. Ook plinten moeten meestal op locatie worden aangepast. Meestal is dat een aanpassing in de lengte, maar in hoogte kan ook nodig zijn, bijvoorbeeld in verband met de plaatsing van een vaatwasser.

Inbouwkeukens bij Maxaro

Wenst u een inbouwkeuken? Dan kunt u daar binnenkort voor terecht bij Maxaro. Nu al heel bekend om zijn topkwaliteit badkamer producten tegen lage prijzen. Straks vindt u er de beste voordelige keukens in alle stijlen! Houd de website in de gaten en bezoek ons zodra de keukenshowroom geopend is.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.