Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Vandaag open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Keukenrenovatie

Keukenrenovatie: van oud naar nieuw

Soms zijn mensen nog lang niet op hun keuken uitgekeken, maar zijn er wel onderdelen aan vervanging toe. Een nieuwe keuken is dan eigenlijk niet nodig. Dan kan een keukenrenovatie een goede optie zijn. Dat is ook nog eens helemaal in lijn met de trend van tegenwoordig: duurzaam en zuinig omgaan met spullen. Want waarom zou u iets weggooien wat nog waardevol is. In een keukenrenovatie is van alles mogelijk. Keukenapparatuur kan vervangen worden. Maar denk ook aan frontjes! Door de keukenkasten van andere fronten te voorzien, kunt u uw keuken een echte make-over geven. Een goed idee als de basis van uw oude keuken nog prima is, maar u aan een ander uitzicht toe bent.

Renoveren na een verhuizing

Een keukenrenovatie is ook handig als u net verhuist bent en de ‘nieuwe’ keuken niet echt uw smaak is. Een keukenrenovatie waarbij u de keuken gewoon een ander uiterlijk geeft, is dan een super idee. Niet duur, wel een enorm effect! U kunt een landelijke keuken op die manier omtoveren in een design keuken, greeploos uitgevoerd in hoogglans. Die oude keuken is niet meer te herkennen.

Keukenwensen op een rij

Bij een keukenrenovatie is het zaak dat u de wensen en mogelijkheden helemaal helder hebt. Zet dus een en ander op een rijtje. Bedenk welke keukenonderdelen aan vervanging toe zijn. Bepaal welke stijl u wilt dat de keuken na de renovatie heeft. Een keukenrenovatie is meestal snel en voordelig uit te voeren. U gebruikt de basis van de oude keuken en gaat daarop verder. Dat betekent dat de indeling hetzelfde blijft. Aanpassen of uitbreiden kan, maar dan zal de renovatie wat duurder uitvallen. De meeste keukenrenovaties zijn puur bedoeld als een cosmetische ingreep. Daarna kan de keuken weer jaren mee.

Groot nieuws

Heeft u het grote nieuws al gehoord? Binnen afzienbare tijd opent Maxaro haar keukenafdeling. Maxaro is natuurlijk al heel bekend vanwege haar badkamer assortiment. We bieden de mooiste sanitaire producten aan voor de laagste prijzen. En het is altijd van de beste kwaliteit! Datzelfde gaan we ook met keukens doen. We openen binnenkort een fantastische showroom waar u inspiratie kunt opdoen. Alle stijlen keukens zullen er vertegenwoordigd zijn. Heel handig als u een keukenrenovatie overweegt. Houd onze website in de gaten en kom langs als we straks de deuren van de keukenshowroom open gooien! Het is beslist de moeite waard.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.