Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Keukenspecialist

Keukenspecialist Maxaro

Een keuken koopt u bij een keukenspecialist. Een goede keukenspecialist kan u adviseren en  weet precies waar u op moet letten bij de aanschaf. En dat zijn nogal wat punten! Het gaat om materiaalgebruik, indeling, kleur, aansluitingen, apparatuur, uitstraling en noem maar op. Het is dus heel fijn als er een deskundig iemand met u meedenkt.

Keukenspecialist Maxaro

U kent Maxaro natuurlijk al van onze badkamerproducten. Alles voor uw badkamer onder één dak, met de mooiste spullen tegen de scherpste prijzen. We staan bekend als een echte badkamerspecialist. En we hebben groot nieuws voor u: binnenkort kunt u ook voor keukens bij Maxaro terecht! De badkamers blijven, maar wij gaan ons daarnaast ook als keukenspecialist profileren. Dat betekent dat we onze collectie enorm gaan uitbreiden. In onze showroom zult u straks diverse keukens kunnen bewonderen. Wie Maxaro kent, weet dat de badkamercollectie geweldig is. We staan erom bekend dat we topkwaliteit producten leveren voor lage prijzen. Dat mag u straks ook van onze keuken-collectie verwachten. Alleen de mooiste keukens van de hoogste kwaliteit krijgen van ons een plek in de showroom. En natuurlijk moeten die mooie keukens ook betaalbaar zijn. Dat staat vast! U heeft binnenkort de keuze uit diverse soorten keukens bij keukenspecialist Maxaro.

Specialist in stijlen

Maxaro gaat zich toeleggen op verschillende stijlen keuken. Elke stijl heeft haar eigen uitstraling. Landelijke keukens en nostalgische keukens zijn populair om hun sfeer van  gezelligheid en warmte. Moderne keukens en design keuken hebben een hele andere uitstraling. Het zijn strak vormgegeven keukens met strakke lijnen en een efficiënte indeling. Met zo’n stijlvolle keuken kunt u voor de dag komen. Materiaalkeuze en kleur kunnen ook het uiterlijk van uw nieuwe keuken sterk bepalen. Uw keukenspecialist weet dat! Een hoogglans keuken of een houten keuken, met grepen of greeploos, in een felle opvallende kleur of rustig offwhite of beige. Iedere keuze resulteert in een andere look.

Expert in indelingen

Behalve dat een keuken in een bepaalde stijl is uitgevoerd, is de indeling ook een punt. Er zijn rechte keukens, hoekkeuken, u-vormige keukens, keukens met een kookeiland en op maat gemaakte inbouwkeukens. Een keukenspecialist kan u vertellen wat in er in uw situatie mogelijk is. Soms is er keuze, soms bepaalt de vorm en de maat van de keukenruimte thuis welke vorm de nieuwe keuken moet krijgen. Maar overleggen met de keukenspecialist is altijd verstandig.

Voordelige keukens

Bij keukenspecialist Maxaro zult u straks uit verschillende voordelige keukens kunnen kiezen. Er zijn betaalbare keukens in alle stijlen en in alle vormen. Als u de showroom komt bezoeken, neem dan de maatvoering van uw keuken mee. Samen met de deskundige keukenverkopers van keukenspecialist Maxaro realiseert u de mooiste keuken! Houd het nieuws over de opening via de website in de gaten.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.