Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > Landelijke Keukens

Landelijke Keukens - warm en gezelligheid

Een landelijke keuken is een wens die veel mensen hebben. Het woord alleen al roept gezelligheid op. Een landelijke keuken is het hart van het huis, met een grote houten tafel waar familie en vrienden maar wat graag aanschuiven. Ruikt u de eigen gemaakte boerengroentesoep en het zelf gebakken brood? Zo’n prachtige landelijke keuken koopt u binnenkort bij Maxaro. Nu al razend populair om haar betaalbare design badkamerproducten; straks ook om haar mooie voordelige keukens!

keuken03.jpg

Betaalbare keukens

In onze nieuwe showroom kunt u binnenkort tal van betaalbare keukens bewonderen. Waaronder natuurlijk ook landelijke keukens. Maxaro gaat landelijke keukens aanbieden tegen scherpe prijzen, zonder dat er op kwaliteit of design wordt ingeleverd. U wilt niet teveel betalen voor uw landelijke keuken en dat vinden we bij Maxaro niet meer dan logisch. We gaan dus graag aan die wens voldoen: een mooi vormgegeven landelijke keuken tegen een scherpe prijs! Als u binnenkort onze nieuwe showroom komt bezoeken, neem dan een plattegrond en de maten van uw woning mee. Dan kunnen we samen bepalen hoe u uw landelijke keuken het beste kunt indelen.

keuken04.jpg

Landelijk en luxueus

Een landelijke keuken is geen synoniem voor simpel. Misschien wel voor wat betreft de uitstraling: eenvoudig, eerlijk, degelijk. Maar zeker niet als het gaat om keukenapparatuur en materiaalkeuze. Ook landelijke keukens kunt u laten uitrusten met de modernste apparatuur. Een vaatwasser, oven, magnetron (of combinatie), een stoer fornuis van een flink formaat met veel pitten en een ‘ouderwetse’ schouw daarboven. Prachtig en helemaal goed qua gevoel en uitstraling. Voor wat betreft het materiaalgebruik in een landelijke keuken zijn er wat richtlijnen. Natuurlijk materiaal: dat staat voorop. Daarmee kunt u gelukkig nog alle kanten op! Hout behoort tot de mogelijkheden, maar wat te denken van een mooie en luxueus materiaal als natuursteen. Beton is ook een optie, dat is sterk in opkomst en past ook goed in de stijl van landelijke keukens. Composiet kan ook. Dit oersterke materiaal is zeer geschikt als worktop en is samengesteld uit verschillende steensoorten.

keuken05.jpg

Landelijk Frans

Om die echte landelijke look te creëren, verstopt u het kookgerei niet in lades. Het mag gezien worden! Hang metalen gardes, soeplepels en dergelijke aan haken boven het aanrecht, of aan een rek. Zet houten pollepels in mooie aardewerken pot neer. Messen in een robuust houten messenblok. In de Franse boerenkeukens van vroeger, waar de landelijke keuken op is geïnspireerd, was dit een van de kenmerken. Binnenkort dus bij Maxaro: landelijke keukens! En nog veel meer stijlen keukens, prachtig uitgestald in onze supergrote showroom.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.