Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Vandaag open tot 21.00 uur

Home > Keukens > Moderne Keukens

Moderne Keukens

Moderne keukens komen eigenlijk overal goed tot hun recht. In een nieuwbouw woning past het goed, maar in een dertiger jaren woning kan een moderne keuken ook prima. Wie voor een moderne keuken kiest, zal voor de verdere inrichting van de woning ook voor modern hebben gekozen. En dat betekent strak, stijlvol, minimalistisch. Heel fijn en ook praktisch in een keuken, want dat staat voor opgeruimd, schoon en netjes. Een leeg aanrechtblad, greeploze laden, een strakke inductiekookplaat en veel kastruimte op spullen in op te ruimen. In een moderne keuken is kastruimte boven het aanrecht trouwens not done. De wanden worden leeg gelaten om zoveel mogelijk rust en openheid te creëren. Een hoge staande kast is dan nodig om toch in de benodigde opbergruimte te voorzien.

keuken06.jpg

Kleur in de moderne keuken

In moderne keukens overheerst rust en eenheid. Dat geldt ook voor het kleurgebruik. Stem dat op elkaar af, zodat er niet te veel verschillende vlakken ontstaan. Een muur met tegels past niet in een moderne keuken. Laat de muur boven het aanrecht stucen en werk hem af met waterafstotende verf in de kleur van de keuken. Om de muur te reinigen hoeft u hem alleen maar af te nemen met een vochtige doek.

Een eiland is modern!

Veel gezien element in de moderne keuken: het kookeiland. Zorg ervoor dat u ook daar kiest voor strak en glad. Het moet een vierkant/rechthoekig blok in de keuken vormen, dat in het geheel past. Ook de keukenapparatuur die u in uw moderne keuken kiest, moet de juiste uitstraling hebben. Luxe, maar niet opvallend. Een moderne keuken staat bol van de subtiliteit. Het geheel is afgewogen en met de grootste zorg samengesteld en dat is te zien.

keuken07.jpg

Modern en minimalistisch

In een moderne keuken is de slogan: less is more. Onnodige strips, versieringen en uitsteeksels zijn er niet op zijn plaats. Het gaat om glad en strak. Lades zonder grepen, en een werkblad dat als een spiegel is. Een aanrecht van rvs is een prachtige keuze in een moderne keuken. Het is dun, sterk en geeft de moderne keuken haast een geïndustrialiseerde look. Ook door te trekken naar de kraan en de afzuigkap. Wilt u toch grepen aan uw laden? Kies dan voor staafgrepen over de hele breedte van de lade en voer dat consequent overal door.

Keukens bij Maxaro

Binnenkort opent Maxaro de deuren van haar nieuwe keukenshowroom. Ook voor de mooiste moderne keukens is dat straks the place to be. Topkwaliteit keukens voor hele scherpe prijzen. We verwelkomen u graag!

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.