Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Vandaag open vanaf 9.00 uur

Home > Keukens > U-keukens

Maxaro gaat U keukens verkopen

U-keukens worden meestal in grote ruimtes geplaatst. In een u-keuken heeft u de beschikking over drie werkvlakken. Dat is prettig, zeker als koken uw grote passie is. U heeft de ruimte om een uitgebreide maaltijd te bereiden en kunt met meerdere processen tegelijkertijd bezig zijn. Er is ook veel plek voor inbouwapparatuur. Een u-keuken doet groot aan en heeft dus een gunstig ruimtelijk effect. Heeft u een raam in uw keuken? Dan is het heel mooi om daar in elk geval een werkblad onder te situeren. In een u-vorm keuken zijn daar meestal genoeg mogelijkheden voor.

U-keuken: praktisch

Een u-vormige keuken is dus gezellig en praktisch. Ook is alles onder handbereik. Houdt u er wel rekening mee dat u in de keuken twee hoeken heeft. Daardoor kan er kastruimte verloren gaan. Gelukkig is dat gemakkelijk op te lossen met behulp van carrousels of draaikasten. Op die manier kunt u uw kookspullen eenvoudig pakken en benut u de hoeken optimaal. De hoeken in de werkbladen zijn juist heel handig omdat ze diep zijn. U kunt er gemakkelijk iets neerzetten dat u niet iedere dag gebruikt, maar wel binnen handbereik wilt hebben. Zoals een broodrooster of een citruspers.

U-vormen bij Maxaro

Een keuken moet een combinatie zijn van mooi en praktisch. Daar letten we bij Maxaro dus goed op! Als u op zoek bent naar een mooie en praktische keuken in u-vorm, dan kunt u daar binnenkort bij ons voor terecht. We gaan allerlei prachtige en betaalbare keukens in de showroom laten zien. Van moderne hoogglans rechte keukens, tot klassieke houten u-vormige keukens. Het is handig om de maten van uw keuken mee te nemen als u ons komt bezoeken. Onze keuken-experts kijken samen met u graag naar de beste oplossing.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.