Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Klantenservice > Betaalmogelijkheden

Bij Maxaro kunt op verschillende manieren betalen:

iDeal   
iDeal is het betalen van uw aankoop door middel van het internetbankieren van uw eigen bank. iDeal is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Mister Cash
Met Mister Cash kunt u als Belgische klant uw aankoop betalen door middel van internetbankieren met uw eigen bank. Mister Cash is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

AfterPay
Met AfterPay kiest u ervoor om uw bestelling veilig achteraf te betalen. AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op: om veiligheidsredenen controleert AfterPay uw order zorgvuldig. Hierdoor zal uw bestelling maximaal 24 uur later verzonden worden.

AfterPay is alleen beschikbaar voor klanten uit Nederland.

Bancaire overboeking
U kunt er ook voor kiezen om de bestelde producten vooraf over te maken door middel van een bancaire overboeking. De betaling dient drie dagen voor de geplande afleverdatum op de bankrekening van Maxaro te zijn bijgeschreven.

Rembours
Bestellingen met een totale waarde van meer dan € 100,-, die geleverd worden binnen 2 weken na de orderdatum kunnen bij de bezorging aande chauffeur contant of via pin worden afgerekend.Voor leveringen in Belgie kan alleen contant aan de chauffeur worden betaald.

Contant of met pin betalen
Wilt u liever uw aankopen contant of met pin afrekenen? Geen probleem. In onze showroom kunt u de bestelde producten contant of per pin betalen.

Betalen vanuit het buitenland
Voor betalingen vanuit het buitenland geldt een afwijkende manier van betalen. U ontvangt de factuur en door middel van een internationale bancaire overschrijving voldoet u 7 dagen voor levering de betaling. Om deze bankoverschrijving te kunnen verrichten heeft u de IBAN en BIC code van ons nodig. Het bedrag dient uiterlijk 3 dagen voor levering zichtbaar op onze rekening te staan.

Maxaro

Bankrekeningnummer:50.95.87.798
IBAN code:NL61ABNA0509587798
BIC code:ABNANL2A

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.