Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Maandag open vanaf 9.00 uur

Home > Natuursteen tegels

Natuursteen tegels voordelig bij Maxaro

Er bestaan twee soorten tegels: natuursteen tegels en keramische tegels. Natuursteen tegels worden gedolven in groeves en vervolgens in de fabriek op maat gesneden. Daardoor is elke tegel uniek. Om die natuurlijke en authentieke uitstraling spreken natuursteen tegels veel mensen aan. Gaat u op zoek naar natuursteen tegels, dan zult u merken dat er veel kleuren, dessins en formaten bestaan. Een natuursteen tegel op een badkamervloer zorgt voor een mooie neutrale basis. De kleur en het formaat van de natuursteen vloertegels kunt u afstemmen op de wandtegels, of juist laten contrasteren.

Tegels: schoon en veilig

Natuursteen tegels maken van elke vloer en elke wand een mooi en stijlvol geheel. Ze zijn sterk en slijtvast, u kunt er jaren van genieten zonder dat ze hun glans verliezen. Houd er rekening mee dat natuursteen vloertegels wel op de wand kunnen worden toegepast, maar wandtegels niet op de vloer. Wandtegels hebben namelijk een minder sterke glazuurlaag dan vloertegels waardoor de kans op slijtage veel groter is. Met de keuze voor natuursteen tegels gaat u voor duurzaam. Een tegel trekt niet krom, slijt niet, behoudt zijn glans en is gemakkelijk schoon te maken. Als u de tegels netjes onderhoudt, blijven ze mooi. Al met al is een tegel zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk te noemen. Reden voor heel veel mensen om er voor te kiezen, in badkamer en toilet, maar ook in de keuken, gang en woonkamer.

Natuursteen en Stone

Een nieuwe trend op het gebied van tegels is de look-a-like tegel, een keramische tegel met het uiterlijk van hout, beton, natuursteen, glas of metaal. Keramische tegels worden fabrieksmatig gemaakt van onder andere klei, zand en mineralen. De glazuurlaag geeft de tegel haar kleur en eventuele motief. De keramische look-a-like tegel met het uiterlijk van natuursteen valt in de stijlgroep Stone. Een natuursteen tegel heeft een sfeervol karakter en staat goed, zowel op de wand als op de vloer. Natuursteen tegels komen voor in de kleuren beige, wit, grijs, antraciet, bruin en zwart. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, die u desgewenst ook heel mooi kunt mixen. Overweeg ook om tussen de natuursteen tegels tegelstroken in dezelfde tint aan te brengen. Dat geeft een wand of vloer een verrassend uiterlijk.

Natuursteen tegels in de showroom

Wilt u onze collectie natuursteen tegels met eigen ogen bekijken? Kom dan naar onze showroom, met een vloeroppervlak van 5.000 m2 de grootste van de Benelux. Maxaro heeft een ruime collectie wand- en vloertegels, bestaande uit verschillende tegelsoorten, diverse formaten en uiteraard kleuren. Ons assortiment natuursteen tegels zal u aanspreken. In de showroom is deskundig personeel aanwezig aan wie u eventuele vragen kunt stellen. Hij of zij adviseert u graag over de mogelijkheden. Naast vloer- en wandtegels hebben wij nog veel meer voor badkamers! Bezoek ons, dan kunt u het allemaal zelf zien.

Bekijk online onze tegels

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.