Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Sanitair > Almere

Sanitair Almere

Bekijk het online sanitair assortiment van Maxaro

geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif

Groen sanitair

Groen sanitair? Maxaro is dé leverancier van waterbesparende oplossingen voor badkamer en toilet. Denk niet alleen aan de bedieningspanelen bij toiletten voor meer waterbesparing, maar ook aan badkamerspiegels met LED-verlichting en waterbesparende douchesystemen. Een regendouche die minder water verbruikt, zónder dat u er iets van merkt - behalve in uw portemonnee. Want stoombaden, elektrische spiegels en designdouches bij Maxaro zijn altijd voordelig, hebben een lange levensduur, zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen

Waarom Maxaro?

  • Maxaro heeft altijd de meest voordelige sanitairoplossingen.
  • Online bestellen zonder moeite is ons streven. Vandaar dat u bijvoorbeeld met een douchecabinesamensteller met één druk op de knop uw ideale douchecabine samenstelt op basis van úw doorgegeven maten. Daarnaast kijkt ons verkoopteam elke bestelling na, waardoor er nooit foute bestellingen kunnen ontstaan, danwel geleverd worden.
  • Als u voor 12 uur een bestelling plaatst, heeft u uw sanitair de volgende dag al in Almere. Mochten bepaalde producten niet op voorraad zijn, dan ziet u dat direct bij de productinformatie.

Van Oud Gastel naar Almere in 24 uur

Of u nu in hartje Almere woont, of in de buurt van Lelystad of Amsterdam: Maxaro levert overal binnen 24 uur. Met de uitgebreide gebruiksaanwijzing bij het sanitair en de installatie-voorbereidingen die al getroffen zijn in ons magazijn, is het sanitair plaatsen een fluitje van een cent. Sanitair naar Almere wanneer u dat wilt. Zonder gedoe, zonder onnodige kosten. Maxaro is een MKB-OK gecertificeerde sanitairleverancier waardoor u ook de zekerheid heeft dat u met een financieel gezond bedrijf samenwerkt. Ook heeft u extra rechten en bescherming als het om online betalingen gaat: u bent verzekerd van een volledige afhandeling van uw bestelling en eventuele vragen achteraf.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.