Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Sanitair > Amersfoort

Sanitair Amersfoort

Bent u op zoek naar het beste sanitair in Amersfoort? Of wellicht niet alleen het beste, maar ook het meest voordelige sanitair? Met Maxaro haalt u altijd het betrouwbaarste én goedkoopste sanitair in huis. Of u nu op zoek bent naar een decoratieve spiegel voor boven de wastafel, of een compleet nieuwe badkamer: bij Maxaro vindt u wat u zoekt. Ons uitgebreide assortiment, inspirerende online brochures en een grote showroom in het West-Brabantse Roosendaal - u vindt altijd het sanitair waarnaar u op zoek bent.

Bekijk het online sanitair assortiment van Maxaro

geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif

De voordelen van online sanitair shoppen bij Maxaro.nl:

  • Dankzij een groot magazijn en heldere showroomopstelling heeft u altijd het meest voordelige sanitair;
  • Online sanitair shoppen brengt ook extra veiligheid voor u mee: wij zijn voorzien van het MKB-OK keurmerk, waardoor u weet dat u met een gezond bedrijf zaken doet. Daarnaast gelden er ook interessante retourmogelijkheden, extra garanties en een veilige online betaalomgeving. U heeft meer garanties met online betalingen dan betalingen in een winkel. Voordelig en betrouwbaar: Maxaro gaat voor ultieme service;
  • Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze technische ondersteuning biedt hulp bij al uw technische vragen en ons uitgebreide verkoopteam assisteert u van trendadvies tot afronding van de bestelprocedure.

Uw sanitair direct in Amersfoort!

Of u nu al in gedachten heeft wat uw uiteindelijke sanitair zal worden, of u bent nog zoekende: bij Maxaro zijn we u altijd van dienst. Op ons inspiratieblogleest u de laatste trends en adviezen om de badkamer, spa of toilet van uw dromen te realiseren. Maar ook door middel van de livechat rechts onderaan de pagina kunt u alles vragen wat u wilt. Van advies tot hulp bij het bestellen. Kom langs in onze showroom of bestel direct uw favoriete sanitair. Maxaro is er voor u.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.