Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Vandaag open tot 20.00 uur

Home > Sanitair > Den Haag

Sanitair Den Haag

Wie is de beste leverancier van sanitair in Den Haag? Hoe kunt u kwaliteit herkennen? En de prijs - wie is er voordelig én volledig? Maxaro stelt zich graag voor aan u. Wij brengen het sanitair naar u toe. En u hoeft daar, na een paar muisklikken, helemaal niets voor te doen. Of u nu in hartje centrum woont, of bij de Laan van Nieuw Oost-Indië of in Den Haag Moerwijk: Maxaro komt naar u toe. Wij zijn de sanitair specialist van Den Haag en omstreken die al meer dan tien jaar design omzet in kwaliteit.

geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif

Wie is Maxaro?

  • Maxaro bestaat ruim tien jaar en is een Brabantse onderneming met een groot internationaal netwerk.
  • Dagelijks werken er ruim veertig medewerkers aan het beste sanitair, maar ook aan de kwaliteit, levering en nazorg van alle artikelen.
  • Met een beoordeling van 9,3 door bijna 1800 tevreden klanten, stelt Maxaro altijd de klant centraal. Uw ideeën, wensen en trends worden meegenomen in de ontwerpfase van nieuw sanitair en de uitbreiding van het assortiment bestaande artikelen.
  • Met duizenden artikelen is Maxaro de grootste leverancier van sanitair in Den Haag en de rest van Zuid-Holland. Maxaro levert binnen 24 uur uw sanitair. En heeft u daarna nog vragen of opmerkingen? U kunt ons te allen tijde bereiken via mail, chat of telefoon.

De bestelprocedure; snel voor Den Haag

Bestellen op Maxaro.nl gaat razend eenvoudig. Kies simpelweg uw sanitair en reken vervolgens af. Heeft u specifieke maten? Ook dat is eenvoudig te realiseren. Met bijvoorbeeld een douchecabinesamensteller stelt u uw ideale douchecabine samen in de maten die u wenst. Onze verkoopmedewerker neemt uw bestelling ook nog handmatig door om te kijken of er geen fouten in het bestelproces zijn geslopen. Mochten er aan de hand van de bestelling nog vragen zijn, bellen we u direct op. Kwaliteit gaat niet alleen over het product, maar ook over de dienstverlening. Wij streven naar perfectie. Heeft u daar opmerkingen over? Vertel het ons meteen. Komt u er niet uit met uw bestelling? Bekijk hier een filmpje over de bestelprocedure of neem direct contact met ons op.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.