Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Sanitair > Eindhoven

Sanitair Eindhoven

Sanitair in Eindhoven: de designstad bij uitstek voor uniek designsanitair. Maxaro levert in het economische hart van Brabant - zelfs morgen al, als u dat uitkomt! Bestel online uw sanitair voor Eindhoven en we kunnen morgen al leveren. Zonder gedoe, zonder verborgen kosten, maar met de service en kwaliteit die u van een sanitairleverancier mag verwachten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 en we zien er dan ook graag naar uit om uw bestelling af te handelen. Kunnen we u ergens mee helpen of zoekt u nog wat inspiratie en trends? Bekijk alle brochures direct online!

Bekijk het online sanitair assortiment van Maxaro

geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif

Maxaro Eindhoven

Maxaro levert door het hele land. Het Brabantse bedrijf, dat al tien jaar aan de absolute top staat van design sanitair in de Benelux, heeft met duizenden tevreden klanten een uniek servicebeleid, namelijk de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Maar er is meer wat Maxaro uniek maakt:

  • De webshop van Maxaro omvat het complete assortiment, inclusief de technische tekeningen en extra specificaties.
  • Alle artikelen die uit meerdere onderdelen bestaan, kunt u met één simpele druk op de knop op elkaar afstemmen. Stel; u heeft een complete douchecabine nodig. Met onze douchecabinesamensteller kunt u direct uw maten opgeven, waarna alle artikelen bij elkaar worden gezocht en in de juiste maten worden ingepakt.
  • Zoals op het internet altijd geldt zijn er leveringsvoorwaarden die extra aantrekkelijk zijn voor u. Zo heeft u altijd retourmogelijkheden, wettelijke bedenktijden en extra garanties. Bestellen via het internet is eenvoudig, gemakkelijk, snel en veilig.
  • Onze technische ondersteuning is niet alleen opgeleid in het opspeuren van technische gebreken, maar ook bijzonder goed getraind in klantenservice. Zo heeft u altijd de service die u wenst.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.