Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Sanitair > Groningen

Sanitair Groningen

Of u nu in het drukke stadscentrum woont, of omringd door groen; Maxaro komt altijd naar u toe. Sanitair in Groningen? Het wordt binnen 24 uur geleverd. Het gezellige stadscentrum van de stad, of in Winsum, Loppersum of Pekela: u hoeft uw deur niet meer uit voor de hoogste kwaliteit designsanitair. Met www.maxaro.nl heeft u uw showroom aan huis, de klantenservice in uw woonkamer en het designsanitair binnen 24 uur in uw badkamer, toilet of aanbouw.

Bekijk ons sanitair assortiment

geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif

geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif

Sanitaire producten snel geleverd in Groningen

Aangezien Maxaro bijna alles op voorraad heeft en groot is ingekocht, bent u verzekerd van de laagste prijs én dat uw sanitair binnen een dag in Groningen is. Met Maxaro bent u verzekerd van de hoogste kwaliteitssanitair in Groningen!

Bent u druk aan het verbouwen?

Wilt u éindelijk een nieuwe badkamer, maar u heeft nog geen idee hoe uw droombadkamer eruit komt te zien? U bent op zoek naar een nieuw toilet? U heeft geen zin om maanden te moeten wachten, maar wilt direct doorpakken?

Maxaro.nl wordt gewaardeerd met een 9,3 door consumenten. Kunnen wij binnenkort ook úw review zien? Maxaro: van Brabant tot Groningen de grootste in sanitair.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.