Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Vandaag open vanaf 9.00 uur

Home > Sanitair > Utrecht

Sanitair Utrecht

U woont midden in het hart van Nederland, in een stad vol pittoreske grachten, knusse steegjes en een rijkelijk groene omgeving. Utrecht is niet alleen de Domtoren en de Jaarbeurs, Utrecht is vooral de hartelijke gastvrijheid en de no-nonsense houding van de bewoners. Dan moet het sanitair ook bij die houding passen, vind u niet? Maxaro.nl levert sanitair in Utrecht: goedkoop, snel en met sanitair van een A+ kwaliteit.

Bekijk ons online sanitair assortiment

geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif
geen-afbeelding.gif

Nieuwe badkamer of toilet

Of het nu gaat om een complete badkamerverbouwing of het aanschaffen van een nieuwe closetpot, tegenwoordig gaat het niet alleen om de doorspoelfunctie of een lekkere warm bad. Sanitair van nu moet niet alleen optimaal functioneren, het moet ook een investering zijn. Niet alleen voor uw woning, maar vooral voor uw portemonnee. Dat begint met design sanitair van de laagste prijs, maar het liefst ook op de langere termijn. Daarom investeert Maxaro in zuinige oplossingen. Maxaro denkt aan waterverbruik en het milieu, maar vooral ook aan uw portemonnee. Lekker douchen, een verkwikkend stoombad, een heerlijke sauna niets mag het comfort belemmeren.

Het gemak van online sanitair bestellen

Uw sanitair morgen al in Utrecht? Waarom ook niet! Maxaro heeft de grootste collectie designsanitair van het land en ook het grootste magazijn. Met meer dan tienduizend vierkante meter sanitair in het hart van Brabant, maar we komen graag naar Utrecht met uw sanitair. Bestellen gaat meer dan eenvoudig en we komen het - mits uw producten voorradig zijn - de volgende dag al naar u toe. Tevens heeft u als klant extra juridische bescherming bij het doen van aankopen via het internet. Daarom is online bestellen niet eens eenvoudig, maar extra veilig en betrouwbaar.

Vragen?

Heeft u vragen? Wilt u een bestelling plaatsen, maar nog even wat meer informatie? Bel ons gerust! Of kijk of we online zijn: als er rechtsonder aan de pagina een blauwe balk zichtbaar is, kunt u uw vragen direct online op ons afvuren. Spreken we u snel?

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.