Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Wij zijn verhuisd naar Ettenseweg 74, Roosendaal
X Sanitairtotaal heet nu

Waarom Maxaro?
We zijn onze naam Sanitairtotaal ontgroeid. We zijn niet alleen groots in sanitair, maar ook in tegels.

Ga door naar de website
Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Tegels > Tegel inspiratie > Houtlook woonkamer

Houtlook woonkamer

De mens gebruikt al duizenden jaren hout binnenshuis. We houden van de warme en de natuurlijke uitstraling, van het karakter en de sfeer die het oproept. Parket, laminaat of vloerplanken zijn in de woonkamer een veelgemaakte keuze. Vooral de sfeervolle uitstraling ervan is vaak de motivatie voor deze keuze. Echt hout is een optie, maar waarom zou u niet kiezen voor houtlook tegels? Ze hebben het voordeel dat ze niet kraken, niet kunnen uitzetten of krimpen, en zeer slijtvast zijn. Omdat hout tegels zoveel op parket lijken en dus de warmte en sfeer van hout weergeven, zijn ze een heel goede en duurzame optie. Maxaro heeft meerdere houtlook tegels in haar collectie, in verschillende maten en tinten.

Houtlook in de woonkamer

De grote formaat houtlook tegels van 180x20cm zijn zeer geschikt voor grote ruimtes zoals woonkamers, keukens en hallen. Daarom worden deze vaak ook toegepast als vloer voor een gehele etage van de woning. Zoals u op de foto kunt zien, zijn deze tegels nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Maar keramisch parket, zoals deze houtlook tegels ook wel worden genoemd, heeft veel meer voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloerverwarming, levensduur, onderhoud en reiniging. Wilt u de romantische warme sfeer van een houten vloer, maar niet de nadelen? Dan zijn houtlook tegels de perfecte oplossing. De woonkamer op de foto laat het zien!

Voordelen van houtlook

Houtlook tegels zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming. En er zijn meer voordelen. Hygiëne is er één van. In een woonkamer is het belangrijk om de vloer goed schoon te houden. Als er echt hout ligt, is het gebruik van een sopje niet aan te raden. Het kan in de kieren lopen, en voor schimmelvorming zorgen. Bovendien wordt het oppervlak meestal dof als de vloer een aantal keer nat is schoongemaakt. Met houtlook tegels is dat niet aan de orde. De tegels zijn netjes met voegmiddel aan elkaar verbonden, dus de vloer is dicht. En het oppervlak is zo hard en stevig, dat het zijn kleur en glans behoudt. Hoe vaak en hoe nat u het ook schoonmaakt.

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Haal deze stijlvolle look in huis met de volgende producten!

Tegels

Wandtegel - 101-040201
Un 04, 29x100cm, beige mat
 
Wandtegel - 101-040211
Uni 04, 29x100cm, beige mat, antislip
 
Wanddecor - 103-520101
Stone 52, 16,5x41cm, wit mat, per stuk
 
Vloertegel - 105-040102
Wood 04, 20x180cm, bruin mat

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.