Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Tegels > Tegel inspiratie > Uni & Stroken badkamer

Uni & Stroken badkamer

Een rustige print en egale kleur zijn kenmerkend voor de uni tegels. Met uni tegels krijgt de ruimte een rustige uitstraling. Hierdoor komt de nadruk te liggen op de overige elementen in de ruimte, zoals hier het badkamermeubel met de waskommen. Antraciet en grijstinten zijn momenteel erg populair binnen de uni tegels. Formaten zoals 30x60, 60x60 cm en stroken zijn de meest voorkomende formaten binnen de uni tegels. Uni tegels in lichte tinten tegen de wand zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Uni tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en voor elk budget. Een uni tegel staat garant voor een neutrale moderne uitstraling.

Accentwand of complete wandvulling in de badkamer

Stroken zijn op verschillende manieren toe te passen in de badkamer. Het is mooi om een klein stukje met stroken te betegelen. Op die manier kun je bijvoorbeeld een deel van de muur achter het badkamermeubel een bijzonder accent geven, zoals in deze badkamer gedaan is. Het badkamermeubel trekt daardoor de aandacht. Dit kun je ook doen bij de wanden achter de inloopdouche of bij het inbouwreservoir. De stroken geven aan dat de badkamer op die plek een andere functie heeft, en maken het onderscheid. Een andere mogelijkheid is om door de hele badkamer heen stroken te gebruiken. Dat geeft een zeer ruimtelijk effect. Zeker in een badkamer met een inloopdouche en met een zwevend badkamermeubel en een zwevend toilet, want dat zijn ook echte ‘ruimtemakers’. Horizontale stroken maken de muren breder.

Diverse formaten

Stroken zijn er in verschillende formaten, bijvoorbeeld 5 x 60, 10 x 60 en 15 x 60. U kunt ervoor kiezen om één formaat te kiezen. Maar stroken van verschillende afmetingen laten zich ook erg goed mixen. Verschillende maten tegelstroken gaan samen, maar veel mensen kiezen ook voor een combinatie van stroken en gewone tegels. Daarbij zijn er allerlei manieren van tegelen mogelijk zodat u uw badkamer een originele en persoonlijke stijl mee kunt geven. 

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Haal deze stijlvolle look in huis met de volgende producten!

Tegels

Sanitair

Vloer-/wandtegel - 401-010204
Unity, 30x60cm, beige mat
Badkamermeubel voor waskom - BME002349
Eiken, handgreep Mano 06 mat, exclusief waskom
  
Vloer-/wandtegel - 401-010104
Unity, 60x60cm, beige mat
Waskom - K120-0160
Keramiek, wit, opzetwastafel, zonder overloop
  
Strokenmix - 401-010404
Unity, Beige mat
Wastafelkraan - 44.003.521N
Eéngreeps, zonder waste, verhoogd model
  
Voegmiddel - 400-020102
Zak, 5 kg, poeder, zilvergrijs

 

 

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.