Thermostatische Badkraan met Handdouche Iconic Chrome, Chroom

BSC-9003-00005

Thermostatische Badkraan met Handdouche Iconic Chrome, Chroom

BSC-9003-00005

410,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 °C.

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De doucheslang is twist free, waardoor deze niet verdraait als u de handdouche beweegt.

Productomschrijving

Deze thermostatische opbouw badkraan uit de Iconic-serie is de ideale keuze voor uw bad. Dit stijlvolle exemplaar is voorzien van een ronde handdouche, handdouchehouder en doucheslang. De kraan is afgewerkt in glanzend chroom en heeft een ronde vormgeving. Het unieke design van de kruisgreepbediening zorgt ervoor dat de draaiknoppen meteen opvallen. Deze geven uw badkamer een iconische touch. De badkraan heeft een tijdloos uiterlijk en komt in vrijwel elke stijl tot zijn recht.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing heeft de badkraan een lange levensduur. Deze is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Daarnaast is thermostaatkraan zeer veilig en nauwkeurig door de cartouche van Vernet. Bovendien is de thermostaat uitgerust met kinderbeveiliging op 38 graden. Verder is de doucheslang twist free, waardoor deze niet verdraait als u de handdouche beweegt.

Combineer met een Maxaro-bad
Met een stijlvol bad van Maxaro maakt u het plaatje compleet. Onze baden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Het gevarieerde aanbod biedt u talloze mogelijkheden, zodat u altijd het perfecte bad vindt.

Specificaties

Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard twee of vijf jaar garantie op uw kraan. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.