Vrijstaande badkraan

33.200.254

Vrijstaande badkraan

33.200.254

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze vrijstaande badkraan uit de Cubic-serie mag absoluut niet ontbreken in uw badkamer. Dit stijlvolle exemplaar is voorzien van een handdouche, handdouchehouder en doucheslang. De tweegreeps mengkraan heeft een glanzende, chromen afwerking en een vierkant design. De chromen kleur zorgt voor een tijdloze look-and-feel. Daarnaast creëren de rechte lijnen een strak lijnenspel. Hierdoor past de kraan goed in een moderne badkamerstijl.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing heeft de badkraan een lange levensduur. Alle onderdelen zijn meermaals handmatig en machinaal gepolijst en hebben daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder is de kraan zeer nauwkeurig door de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een vrijstaand bad
Combineer de vrijstaande badkraan met een prachtig vrijstaand bad. Deze baden zijn te verkrijgen in diverse vormen, maten en kleuren. Ons uitgebreide assortiment biedt talloze keuzemogelijkheden, zodat u altijd het perfecte Maxaro-bad vindt.

Specificaties

Hoogte
96 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding