Vrijstaande Badkraan met Handdouche Radius Black, Eéngreeps Mengkraan, Zwart

BSG-5503-20001

Vrijstaande Badkraan met Handdouche Radius Black, Eéngreeps Mengkraan, Zwart

BSG-5503-20001

799,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie is de mengkraan zeer nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De badkraan is uitgerust met Easy Clean, waardoor u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Deze prachtige vrijstaande Radius-kraan maakt uw bad compleet en is een ware eyecatcher in de badkamer. De ééngreeps mengkraan is uitgerust met een rechte handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Bovendien is dit exemplaar voorzien van Easy Clean, waardoor u de straalregelaar met slechts één vingerbeweging kalkvrij maakt. Het design van deze badkraan is strak en rond, uitgevoerd in mat zwarte. Ideaal om uw interieur een stoere en industriële touch te geven.

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing zorgen ervoor dat de badkraan een lange levensduur heeft. Alle onderdelen van deze kraan hebben een zeer egale, zwarte afwerking door de galvanisatiemethode ORB. Daarnaast is de kraan zeer nauwkeurig dankzij de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie. Door de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een vrijstaand bad
Combineer de vrijstaande badkraan met een stijlvol Maxaro-bad voor het mooiste resultaat. Deze baden zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. In het uitgebreide assortiment ontdekt u eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u gegarandeerd het bad van uw dromen vindt.

Specificaties

Hoogte
120 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard twee of vijf jaar garantie op uw kraan. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.