Hoekbad Pianosa 170x85cm Acryl Glans Wit Rechts Met Panelen

XZ05-1770RG-P

Hoekbad Pianosa 170x85cm Acryl Glans Wit Rechts Met Panelen

XZ05-1770RG-P

419,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Dit bad is een Maxaro-design inbouwligbad. Het betreft een rechteruitvoering van een vijfhoekig inbouwbad zonder systeem. Het ligbad heeft een lengte van 170 cm en een breedte van 70 cm met een douchegedeelte van 85 cm breed. De kleur van het bad is klassiek wit. Het past dan ook in bijna iedere badkamer. Dit model is zowel in rechtse als linkse uitvoering verkrijgbaar.

Voordelen van acryl
Het ligbad is gemaakt van acryl en aan de onderzijde en randen versterkt met lagen glasvezel, waardoor het bad nog sterker en stabieler is. Acryl is na productie glad en daardoor nauwelijks vuilgevoelig. Het is makkelijk af te nemen met een vochtige doek of spons. Door de dubbele wand zijn deze inbouwbaden beter geïsoleerd en houden ze het badwater langer warm. Tevens is acryl van nature slipvast, ook wel antislip genoemd.
Potenset & overloopsysteem
Voor ieder Maxaro-bad hebben we een passende potenset leverbaar. Hiermee monteert u het ligbad waterpas op de vloer. Om uw set compleet te maken kunt u bij ons kiezen voor een standaard bad afvoer met overloop inclusief sifon. U kunt middels de draaiknop bij de overloop de afvoer openen en sluiten.

In het kort:

  • Kleur: klassiek wit
  • Bad met 1 ligzijde en breed douchegedeelte
  • Hoge kwaliteit acryl verstevigd met meerdere lagen glasvezel (wanddikte 5 mm)
  • Geschikt om op de badrand een (thermostatische) badkraan uit ons assortiment te plaatsen
  • Passende sifon leverbaar

Specificaties

Lengte
170 cm
Hoogte
43.3 cm
Kleur
Wit
Breedte
85 cm

Standaard meegeleverd

  • Verstelbare poten
  • Badpanelen
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-baden van andere merken?

Bij Maxaro staan kwaliteit en vakmanschap bovenaan. Onze vrijstaande baden worden aan de binnen- en buitenkant handmatig gepolijst. Dat zorgt ervoor dat er geen kleur- en glansverschil ontstaat. De acrylbaden zijn gemaakt van 5 mm dik acryl. Deze worden daarna verstevigd met meerdere lagen zuiver glasvezel. Daardoor krijgt u een lichtgewicht en ijzersterk bad.

Hoeveel garantie heb ik op een bad?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw bad. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.