Pedaalemmer Radius Black Chrome voor Badkamer en Toilet, 3 liter, Zwart Chroom

200-5201BC

Pedaalemmer Radius Black Chrome voor Badkamer en Toilet, 3 liter, Zwart Chroom

200-5201BC

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De pedaalemmer is voorzien van een uitneembare afvalbak, waardoor u deze makkelijk schoonmaakt.

Dit exemplaar is eenvoudig te bedienen middels een voetpedaal, zodat u de deksel niet met uw handen hoeft te openen.

Deze pedaalemmer is gemaakt van hoogwaardig rvs en heeft hierdoor een lange levensduur.

Productomschrijving

De Radius-pedaalemmer is onmisbaar in uw badkamer of toiletruimte. Dit stijlvolle exemplaar heeft een inhoud van 3 liter en is uitgerust met een uitneembare kunststof afvalbak. Hierdoor maakt u deze gemakkelijk schoon. De pedaalemmer is eenvoudig te bedienen middels een voetpedaal, waardoor u de deksel niet met uw handen moet openen. Zo ervaart u optimaal onderhouds- en gebruiksgemak.

Zwart chromen pedaalemmer van rvs
De pedaalemmer is gemaakt van rvs en uitgevoerd in zwart chroom. Door de toepassing van PVD heeft de afvalbak een hoogwaardige afwerking, zodat u langdurig geniet van de prachtige uitstraling. Bovendien is de zwart chromen kleur ideaal om een elegant accent aan te brengen in de badkamer of het toilet. Voor het mooiste resultaat combineert u de pedaalemmer met bijpassende accessoires. Op deze manier creëert u een samenhangend geheel.

Specificaties

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.