WC Borstel Radius Black Chrome, Zwart Chroom

150-1203BC

WC Borstel Radius Black Chrome, Zwart Chroom

150-1203BC

49,95
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van kwalitatief roestvast staal heeft de toiletborstel een lange levensduur.

De toiletborstel is makkelijk aan de muur te hangen met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

Dankzij de verdekte bevestiging behoudt de wc-borstel een strakke uitstraling.

Productomschrijving

De Radius-toiletborstel is een aanwinst voor uw industriële toiletruimte of badkamer. Deze zwart chromen toiletborstelhouder met bijpassende wc-borstel is geschikt om aan de muur te bevestigen. De zwarte look zorgt voor een stoere uitstraling en is uitstekend te combineren met veel kleuren. Populair is de combinatie met lichte grijstinten voor een sterk contrast.

Hoge kwaliteit
De borstelhouder en het handvat van de toiletborstel zijn gemaakt van kwalitatief roestvast staal om een lange levensduur te garanderen. Vervolgens zijn de onderdelen voorzien van een zwart chromen afwerklaag. Dit wordt gedaan met behulp van PVD. Dankzij deze arbeidsintensieve methode geniet u langdurig van het prachtige, zwarte uiterlijk.

Hangende toiletborstelhouder
U monteert de hangende toiletborstel gemakkelijk aan de muur met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Door de verdekte bevestiging is het niet zichtbaar en behoudt de houder een nette uitstraling. Het grote voordeel van een hangend exemplaar is dat u dit niet hoeft te verplaatsen tijdens het schoonmaken van uw badkamer of toiletruimte. Daarbij zorgt een hangende toiletborstelhouder voor een ruimtelijk effect.

Maak de look compleet
Om eenheid te creëren in uw badkamer of toilet is het mooi om de zwart chromen kleur in andere elementen te laten terugkomen. Daarom vindt u in ons assortiment andere badkameraccessoires en kranen met dezelfde afwerking. Op die manier slaagt u maximaal voor een complete look.

Specificaties

Hoogte
37 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart chroom

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.