Modulo Badkamermeubel met wastafel | 120 cm Lichtbruin eiken front Mineraalmarmer Wastafel met blad

BMW10-00037

Modulo Badkamermeubel met wastafel | 120 cm Lichtbruin eiken front Mineraalmarmer Wastafel met blad

BMW10-00037

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De mineraalmarmeren wastafel is voorzien van een beschermende gelcoating, zodat de mooie uitstraling langdurig behouden blijft en deze zeer onderhoudsvriendelijk is.

Productomschrijving

Het Modulo-badkamermeubel van 120 cm staat dagelijks centraal voor uw persoonlijke verzorging zoals make-up aanbrengen, scheren of tandenpoetsen. Dit exemplaar bestaat uit een hangende wastafel en een los wastafelblad. De wastafel is uitgerust met 2 kraangaten en geschikt voor meerdere personen tegelijk. Verder biedt het wastafelblad voldoende ruimte om uw toilet- en verzorgingsproducten of handdoeken weg te leggen.

Stijlvol design
Dankzij het prachtige design is dit badkamermeubel de eyecatcher van uw badkamer. Het wastafelblad is afgewerkt in lichtbruin eiken. Deze eikenlook geeft het geheel een natuurlijke look-and-feel en creëert een warme sfeer in uw badkamerinterieur. Daarbij zorgt de witte wastafel voor een frisse touch.

Mineraalmarmeren wastafel
De Mura-wastafel is uitgevoerd in hoogglans wit en komt in elke badkamer tot zijn recht. Dit model kenmerkt zich door strakke, rechte lijnen. De wastafel is gemaakt van mineraalmarmer, waarover een gelcoating is aangebracht voor een mooie glans. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk. Krassen en vuil poetst u namelijk eenvoudig weg.

Maak het badkamermeubel compleet
Een mooie wastafelkraan is onmisbaar bij het badkamermeubel. Bij Maxaro ontdekt u onder andere kranen in rvs, chroom, koper, goud, zwart, zwart metaal en zwart chroom. Zo vindt u altijd een model dat bij het meubel en uw badkamer past. Om nog meer opbergplaats te hebben en de ruimte compleet te maken, kiest u een bijpassende badkamerkast.

Specificaties

Kleurnaam
Lichtbruin eiken
Breedte
120 cm
Diepte
46 cm
Hoogte
10 cm
Kastindeling
Wastafel met blad
Serie
Modulo

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding