Modulo Badkamermeubel met wastafel | 60 cm Lichtgrijs beton Vlak front Beton 2 lades onder elkaar

BMW17-02474

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Dit meubel is exclusief handgrepen. Kies uit ons uitgebreide aanbod om dit product compleet te maken.

Productvoordelen

De lades zijn extra hoog, geheel uitschuifbaar en voorzien van softopen en softclose, zodat deze geluidloos openen en sluiten.

Door het klikmontagesysteem plaatst u de lades eenvoudig in het badkamermeubel en haalt u ze er makkelijk weer uit.

De slimme sifonuitsparing zorgt ervoor dat u de beschikbare ruimte optimaal benut.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

Productomschrijving

Het Modulo-badkamermeubel van 60 cm staat dagelijks centraal voor uw persoonlijke verzorging zoals make-up aanbrengen, scheren of tandenpoetsen. De wastafel heeft 1 kraangat en is ideaal om door 1 persoon tegelijk te gebruiken. Ook biedt het meubel voldoende ruimte om uw toilet- en verzorgingsproducten netjes op te bergen.

Stijlvol design
Dankzij het stijlvolle design is dit badkamermeubel de eyecatcher van uw badkamer. De onderkast is voorzien van een vlak front en heeft een afwerking in lichtgrijs beton. Deze stoere betonlook geeft uw badkamerinterieur een industriële look-and-feel. Daarnaast zorgt het vlakke front voor een tijdloze touch. De handgrepen dient u zelf toe te voegen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Onderkast met ruime lades
De onderkast is uitgerust met 2 lades, waarin u plaats heeft voor al uw badkamerspullen. Door het systeem met softopen en -close openen en sluiten de lades geluidloos. Bovendien zijn ze extra hoog en volledig uitschuifbaar. Verder heeft het meubel een slimme sifonuitsparing. Hierdoor benut u de beschikbare ruimte optimaal.

Betonnen wastafel
De Buco-wastafel is te herkennen aan de strakke, rechte lijnen en de minimalistische look. Dit exemplaar is vervaardigd uit solid surface en voorzien van een zacht en mat uiterlijk. Daarbij is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Eventuele krassen en vlekken zijn namelijk eenvoudig weg te werken met schuurcrème of licht schuurpapier. Zo geniet u jarenlang van deze wastafel.

Eenvoudige installatie
Dit badkamermeubel is in een mum van tijd geïnstalleerd in uw badkamer. Het verstelbare ophangsysteem helpt u om het meubel perfect waterpas te hangen. Middels het handige kliksysteem zet u de lades gemakkelijk in het meubel en haalt u deze er moeiteloos weer uit.  

Maak het badkamermeubel compleet
Een mooie wastafelkraan mag niet ontbreken bij het badkamermeubel. Bij Maxaro ontdekt u onder andere kranen in rvs, chroom, koper, goud, zwart, zwart metaal en zwart chroom. Zo vindt u altijd een model dat bij het meubel en uw badkamer past. Om nog meer opbergplaats te hebben en de ruimte compleet te maken, kiest u een bijpassende badkamerkast.

Specificaties

Kleurnaam
Lichtgrijs beton
Breedte
60 cm
Diepte
46 cm
Hoogte
68 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lades onder elkaar
Serie
Modulo

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.

Aanbevolen combinatie

60cm Badkamermeubel + 2 Handgrepen

899,-

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis