Modulo Pico Wastafelblad met waskom | 41 cm Mat wit Blue stone Natuursteen

TMK01-00032

Modulo Pico Wastafelblad met waskom | 41 cm Mat wit Blue stone Natuursteen

TMK01-00032

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het toiletmeubel is makkelijk schoon te maken.

De natuurstenen waskom gaat bij goed onderhoud een leven lang mee.

Productomschrijving

Het Modulo-toiletmeubel van 41 cm met natuurstenen waskom is de ideale keuze om uw handen te wassen na het gebruik van de wc. Hierbij zijn de wandbeugels erg handig om bijvoorbeeld gastendoekjes overheen te hangen. Bovendien is het meubel een stijlvolle toevoeging aan uw toiletruimte.

Stijlvol design
Dit mat witte meubel wordt geleverd inclusief een prachtige, natuurstenen waskom uit de Novanta-serie. Deze kom is gemaakt van de steensoort Blue Stone. Daardoor is de waskom uniek en massief. Verder gaat dit natuurlijke materiaal mits goed onderhoud een leven lang mee. De rvs-kleurige wandbeugels maken het plaatje af.
Eenvoudige installatie
Om het meubel in gebruik te nemen hoeft u weinig werk te verrichten. Het plateau is namelijk volledig voorgemonteerd, zodat de installatie snel en moeiteloos verloopt. Daarnaast is het toiletmeubel uitgerust met een verstelbaar ophangsysteem. Dit helpt u om u het meubel perfect waterpas te stellen. 

Maak het toiletmeubel compleet
Een fonteinkraan mag absoluut niet ontbreken bij het toiletmeubel. Bij Maxaro ontdekt u deze kranen in allerlei kleuren en vormen. Het assortiment bevat kleuren zoals chroom, rvs, goud, koper, zwart, zwart metaal en zwart chroom. Hierdoor vindt u altijd de geschikte fonteinkraan. 

Specificaties

Breedte
41 cm
Diepte
25 cm
Hoogte
23.8 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Mat wit
Serie
Modulo Pico
Structuur
Egaal

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding