Canto Badkamermeubel met wastafel | 120 cm Hoogglans wit front Mineraalmarmer 2 lades onder elkaar

F02-120020402

Canto Badkamermeubel met wastafel | 120 cm Hoogglans wit front Mineraalmarmer 2 lades onder elkaar

F02-120020402

675,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De deuren zijn uitgerust met een softclosesysteem en sluiten geluidloos.

Door het klikmontagesysteem plaatst u de lades eenvoudig in het badkamermeubel en haalt u ze er makkelijk weer uit.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

De mineraalmarmeren wastafel is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Het Canto-badkamermeubel is het centrale punt voor uw dagelijkse persoonlijke verzorging zoals scheren, make-up aanbrengen of tandenpoetsen. Dit model heeft een breedte van 120 cm en is voorzien van 2 kraangaten, waardoor het geschikt is om te gebruiken door meerdere personen. Daarnaast biedt het meubel plaats om uw toilet- en verzorgingsproducten weg te leggen.

Stijlvol design
Door het smaakvolle design is dit prachtige meubel de eyecatcher van uw badkamer. De onderkast is uitgevoerd in hoogglans wit en vormt de perfecte basis voor elk interieur. Bovendien zorgt de kleur voor een frisse touch. De handgrepen met L-vorm zijn voorzien van een matte afwerking en hebben een tijdloze look-and-feel.

Onderkast met lades
Het badkamermeubel bevat 2 lades onder elkaar, waarin u al uw badkamerbenodigdheden netjes opbergt. De lades openen en sluiten bovendien geluidloos door het systeem met softopen- en close.

Mineraalmarmeren wastafel
De hoogglans witte Milia-wastafel heeft dunne randen die recht naar beneden lopen en is uitgerust met een ronde overloop in chroom. Dit exemplaar is vervaardigd uit het onderhoudsvriendelijke materiaal mineraalmarmer. Krassen en vuil zijn eenvoudig weg te poetsen. Zo profiteert u van optimaal schoonmaak- en onderhoudsgemak.

Eenvoudige installatie
Het meubel is in een mum van tijd geïnstalleerd. We hebben de onderkast namelijk geheel voorgemonteerd voor u, zodat u enkel de ladefronten en handgrepen nog moet bevestigen. Dankzij het verstelbare ophangsysteem hangt u het badkamermeubel perfect waterpas.

Maak het badkamermeubel compleet
Met een wastafelkraan maakt u het badkamermeubel af. Een chromen exemplaar past uitstekend bij de overloop en handgrepen van het meubel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor nog meer opbergruimte kiest u een bijpassende badkamerkast.

Specificaties

Kleurnaam
Hoogglans wit
Breedte
120 cm
Diepte
50 cm
Hoogte
55 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lades onder elkaar
Serie
Canto

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.