Badkamermeubel 120cm Canto Hoogglans Wit 2 Lades Vlak Wastafel Mineraalmarmer

F02-120020402

Badkamermeubel 120cm Canto Hoogglans Wit 2 Lades Vlak Wastafel Mineraalmarmer

F02-120020402

675,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Maxaro F02
Dit badkamermeubel is voorzien van een hoogglans witte kleur, die op een mooie manier samengaat met de strakke lijnen die men heeft toegepast. Let ook op de brede matte handgreep, die u bijvoorbeeld ook terug kunt vinden op de S03- en S10 zijkasten die u aan kunt schaffen voor extra opbergruimte.

Badkamermeubel voor het gezin
Het badkamermeubel is geschikt voor meerdere personen, onder andere dankzij de 2 kraangaten die er aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat u er tegelijkertijd mee aan de slag kunt, zodat u thuis niet langer op elkaar hoeft te wachten. Bovendien is de wasbak op een brede manier voor u uitgevoerd.Men heeft deze deels verzonken, waardoor er slechts een deel van de rand zichtbaar is en er een minimalistisch design ontstaat. Dit alles sluit op een uitstekende manier op elkaar aan, zodat het meubel op een stijlvolle wijze in elkaar zit en daarmee een goede keuze is.

Hoogglans witte kleur
U kiest voor een hoogglans witte afwerking van de onderkast, die goed past bij de wasbak. Uiteraard maakt het meubel gebruik van softclose lades, waardoor u er niet bang voor hoeft te zijn dat deze een keer hard dicht zullen schuiven. In plaats daarvan gebeurt dat op een soepele en rustige manier, precies zoals we daar in de badkamer over het algemeen van houden. De kast is op een brede manier uitgevoerd, waardoor u in de lades van 120 x 25cm meer dan voldoende spullen kwijt kunt.

  • Lades zijn voorzien van softclose systeem
  • Onderkast is volledig voorgemonteerd
  • Met verstelbaar ophangsysteem
  • Meerdere kleuren en maten beschikbaar

Specificaties

Kleurnaam
Hoogglans wit
Breedte
120 cm
Diepte
50 cm
Hoogte
55 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lades onder elkaar
Kleur
Wit
Serie
Canto

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.