Badkamerspiegel met Verlichting Primo 100x60cm

M31-1000-45500

Badkamerspiegel met Verlichting Primo 100x60cm

M31-1000-45500

149,-
Uiterlijk February 15, 2022 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

MaxaroM31
DezeMaxaro badkamerspiegel is voorzien van A-klasse spiegelglas en zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Combineer de spiegel met verwarming en maak gebruik van de T5 verlichting op het moment dat het te donker wordt in de badkamer. De spiegel is van alle gemakken voorzien en laat zich gemakkelijk ophangen.

Spiegel met verwarming uitbreiden
U kiest voor een geheel dat geschikt is voor spiegelverwarming, waardoor u geen last hoeft te hebben van wasem op de spiegel tijdens of na het douchen, zodat u er op ieder gewenst moment gebruik van kunt maken. Wij hebben de zijkant van de badkamerspiegel voorzien van een speciale transparante en beschermende coating. Dit voorkomt de spiegelcorrosie, waardoor u er zeker van bent dat het geheel zo lang mogelijk van uitstekende kwaliteit blijft. Wist u dat het spiegelglas 5mm dik is en volledig vrij is van lood, cadmium en koper?

90 graden te draaien
U bepaalt zelf hoe u deMaxaro badkamerspiegel ophangt, aangezien deze 90 graden draaibaar is. Dit zorgt ervoor dat u de afmeting van 1000 x 600mm op kunt hangen zoals u wenst, zowel in de lengte als in de breedte. Kies voor een brede spiegel boven een dubbele wasbak, of ga juist voor een hoge spiegel die de hoogte van uw badkamer op een mooie manier kan benadrukken. U kiest voor een enkel venster dat strak is ontworpen. We hebben de achterkant van het venster gezandstraald, waardoor u kiest voor een stijlvol geheel dat op een uitstekende manier in elkaar zit en zorgt voor een waardevolle toevoeging in uw badkamer.

  • Beschermende coating tegen spiegelcorrosie
  • Geïntegreerde TL verlichting (4000K, T5)
  • A-klasse, 5 mm, lood/cadmium en koper vrij
  • Geschikt voor spiegelverwarming
  • Spiegel is 90 graden draaibaar
  • Direct op hoofdstroomnetwerk aan te sluiten
  • In diverse maten beschikbaar

Specificaties

Hoogte
60 cm
Diepte
3.5 cm
Kleur
Kleurloos
Breedte
100 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamerspiegel? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw spiegel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.