Badkamerspiegel met Verlichting Primo 140x60cm

M31-1400-45500

Badkamerspiegel met Verlichting Primo 140x60cm

M31-1400-45500

Eigenschappen

199,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

MaxaroM31
DezeMaxaro badkamerspiegel kenmerkt zich door het A-klasse spiegelglas van 5mm, dat uiteraard vrij is van lood/cadmium en koper. U kiest voor een spiegel met eën venster, waarbij de rug hiervan is gezandstraald.

A-klasse spiegelglas
Het A-klasse spiegelglas is van hoge kwaliteit, net als de verdere afwerking van de badkamerspiegel. U kiest voor een strak en modern design, dat bijvoorbeeld goed aansluit bij een inloopdouche of wellicht een van de overige sanitaire elementen in uw badkamer. AlleM31 spiegels hebben bij ons een facetafwerking van 1,5mm aan de zijkant, waardoor het geheel op een stijlvolle manier in elkaar zit. Wilt u de spiegel zelf een keer zien hangen? Kom dan bij ons langs in de showroom.

Draaibare spiegel
De badkamerspiegel van Maxaro is 90 graden draaibaar, waardoor u de spiegel in 4 verschillende standen op kunt hangen. Voeg er bovendien spiegelverwarming aan toe, zodat u na het douchen geen last heeft van een beslagen geheel. De spiegel meet 1400 x 600mm, waardoor u kiest voor een relatief groot exemplaar, dat u mooi op kunt hangen in uw badkamer. Dankzij de dikte van maar 35mm kunt u de spiegel op een platte manier tegen de muur plaatsen. De verlichting werkt dankzij de aansluiting op het lichtnetwerk en zorgt ervoor dat u ook 's ochtends vroeg of 's avonds laat gebruik kunt maken van de spiegel.

Specificaties

Hoogte
60 cm
Diepte
3.5 cm
Kleur
Kleurloos
Breedte
140 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamerspiegel? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw spiegel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.