Douchecabine met Badwand 80x70 cm

BC-0807011

Douchecabine met Badwand 80x70 cm

BC-0807011

515,50
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Het bad is niet inbegrepen bij dit product. De douchecabine is enkel geschikt voor baden uit de Capri- en Ponza-serie, met uitzondering van de extra diepe modellen. Bij de installatie dient het bad op een hoogte van 55 cm te worden afgesteld.

Productvoordelen

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, zodat het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de douchecabine gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

Deze douchecabine met badwand is de ideale keuze als u de douche tegen het bad wilt plaatsen. De verkorte glaswand is namelijk eenvoudig op de badrand te monteren. Zo combineert u het beste van 2 werelden: heerlijk douchen en genieten van fijne badsessies. Verder heeft de cabine van 80x70 cm een verstelbaarheid, waardoor u deze makkelijk passend maakt. De douchewand is verstelbaar van 80,9 tot 83,4 cm en douchedeur van 69,4 tot 71,9 cm.

Optimaal comfort  
De douchecabine is uitgerust met een draaideur. Dit type deur zorgt ervoor dat u de volledige instapruimte ter beschikking heeft. Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging. Zo beschadigt het rubber niet en wordt de levensduur verlengd. Daarnaast blijft de warmte langer hangen in een cabine en heeft u minder last van spatwater.

Ultiem onderhoudsgemak
De douchecabine is enorm onderhoudsvriendelijk. Het 6 mm helder veiligheidsglas is behandeld met Nano-Tech. Dit is een oppervlaktebeschermer die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Hierdoor is de cabine zeer makkelijk schoon te maken.

Combineer met een douchekraan en bad
Een douchekraan mag absoluut niet ontbreken bij de douchecabine. In het assortiment ontdekt u onder andere exemplaren in chroom. Deze kleur past uitstekend bij het design van de douche. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel. Met een stijlvol bad maakt u het plaatje compleet. De douchecabine is enkel geschikt voor baden uit de Capri en Ponza- serie, met uitzondering van de extra diepe modellen.

Specificaties

Maatvoering
80x70 cm
Breedte deuropening
58 cm
Hoogte
200 cm
Instap
Zij-instap
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
Lengte
79.5 cm
Serie
Zircon Comfort
i Verstelbaarheid
69,4 - 71,9 cm
i Verstelbaarheid
80,9 - 83,4 cm
Vorm
Rechthoek
Soort deur
Draaideur

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

De douchewanden beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte hebben. Houd er rekening mee dat het hierbij om buitenmaten gaat. Dit betekent dat de breedte van het muurprofiel is meegenomen in de maatvoering en dat de maat van het glas alleen dus altijd kleiner is dan de buitenmaat.