Douchecabine Ruby Allure Matglas 100x100cm Vierkant met Schuifdeuren

L0840-1010M

Douchecabine Ruby Allure Matglas 100x100cm Vierkant met Schuifdeuren

L0840-1010M

400,-
Uiterlijk December 29 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De douchecabine is uitgerust met een schuifdeur en heeft geen uitzwaai, waardoor dit exemplaar ruimtebesparend is.

Door het kliksysteem aan de onderkant van de douchedeur klikt u deze gemakkelijk uit de geleidingsrails en ervaart u optimaal installatie- en schoonmaakgemak.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de cabine gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

De Ruby Allure-douchecabine van 100x100 cm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en mag niet ontbreken in uw badkamer. Deze vierkante cabine beschikt over strakke, mat zwarte profielen. Door het matte glas heeft u voldoende privacy tijdens het douchen. De douche is verstelbaar, waardoor u deze makkelijk passend maakt. De vaste wanden hebben een verstelbaarheid van 98 tot 100 cm. Dit is de minimale en maximale breedte, inclusief muurprofiel.

Optimaal comfort
De douchecabine is voorzien van een hoekinstap en uitgerust met een schuifdeur. Dit type deur heeft geen uitzwaai en zorgt ervoor dat u iedere centimeter in de badkamer volledig benut. Daarnaast is de instap plaatsbesparend en perfect voor een compacte ruimte. Ook heeft u dankzij de cabine minder last van spatwater. Bovendien blijft de warmte langer hangen in de douche, en heeft u het nooit meer koud tijdens of na uw ontspannen douchemoment.

Ultiem onderhoudsgemak
Deze douchecabine is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 6 mm veiligheidsglas is namelijk behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Verder bevat de douche een kliksysteem aan de onderkant van de schuifdeur, waarmee u de deur makkelijk uit de geleidingsrails klikt. Hierdoor ervaart u ultiem installatie- en schoonmaakgemak.

Eenvoudige installatie
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de douchecabine snel en eenvoudig, zodat u hier binnen no time gebruik van maakt. De cabine is geschikt om op een lage of hoge Maxaro-douchebak of rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen. Zo bepaalt u zelf hoe u de douche wilt afwerken.

Combineer met een kraan naar keuze
Met een stijlvolle douchekraan maakt u de douchecabine compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere exemplaren in mat zwart. Deze kleur past uitstekend bij het design van de douche. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel.

Specificaties

Maatvoering
100x100 cm
Afwerking glas
Matglas
Glasdikte
6 mm
Hoogte
200 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart
Serie
Ruby Allure
Vorm
Vierkant

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinaties

Douchecabine 100x100 cm + lage douchebak

599,-

Douchecabine 100x100 cm + hoge douchebak

618,-

Douchecabine 100x100 cm + lage douchebak + sifon

638,-

Douchecabine 100x100 cm + hoge douchebak + sifon

667,-