Douchedeur 80cm Draaideur Zircon Essence

S0100-0860

Douchedeur 80cm Draaideur Zircon Essence

S0100-0860

195,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de draaideur heeft u de volledige instapruimte ter beschikking.

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

Dit exemplaar is 185 cm hoog en daardoor ideaal voor een badkamer met een beperkte hoogte.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de douchedeur gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

De Zircon Essence-draaideur van 80 cm is perfect om uw douchenis af te sluiten. Dit exemplaar met tijdloze, chromen afwerking komt in elke badkamer tot zijn recht. De douchedeur is 185 cm hoog en ideaal voor een badkamer met een beperkte hoogte. U maakt deze gemakkelijk passend dankzij de verstelbaarheid van 77,6 tot 80,1 cm. Dit is de minimale en maximale breedte, inclusief muurprofiel.

Optimaal comfort   
De draaideur draait naar buiten en zorgt ervoor dat u de volledige instapruimte ter beschikking heeft. Daarnaast ervaart u door de deur minder spatwater en droogt u zich na een douchebeurt af in een warme ruimte. Verder tilt het liftsysteem de deur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

Eenvoudige installatie  
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de douchedeur snel en eenvoudig. De deur is geschikt om op een lage of hoge Maxaro-douchebak of rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen. Daarnaast is dit model zowel links- als rechtsdraaiend te monteren.

Maak uw douche compleet
Naast de draaideur heeft u een stijlvolle douchekraan nodig om uw douche compleet te maken. In het assortiment ontdekt u onder andere kranen in chroom. Deze kleur past uitstekend bij het design van de deur. Zo creëert u een mooi samenhangend geheel in uw badkamer.

Specificaties

Maatvoering
80 cm
Breedte deuropening
68 cm
Hoogte
185 cm
Serie
Zircon Essence

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.