Douchedeur Diamond 120cm 8mm Helder Veiligheidsglas Chroom

DDB22662320C

Douchedeur Diamond 120cm 8mm Helder Veiligheidsglas Chroom

DDB22662320C

589,-
Uiterlijk February 28 in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De douchewanden beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte hebben. Houd er rekening mee dat het hierbij om buitenmaten gaat. Dit betekent dat de breedte van het muurprofiel is meegenomen in de maatvoering en dat de maat van het glas alleen dus altijd kleiner is dan de buitenmaat.

Productvoordelen

Dankzij de draaideur heeft u de volledige instapruimte ter beschikking.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de douchedeur gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

De Diamond-draaideur van 120 cm is ideaal om uw douchenis af te sluiten. Dit exemplaar is voorzien van hoogwaardige muurscharnieren en een verticaal handvat en heeft een tijdloze, chromen afwerking. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Door de verstelbaarheid maakt u de douchedeur gemakkelijk passend. De totale breedte is verstelbaar van 121,6 tot 122,6 cm.

Optimaal comfort   
De draaideur zorgt ervoor dat u de volledige instapruimte ter beschikking heeft. Het liftsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd. Bovendien heeft u dankzij de deur minder last van spatwater en droogt u zich na een ontspannende douchebeurt af in een warme ruimte.

Ultiem schoonmaakgemak  
Deze douchedeur is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 8 mm veiligheidsglas is namelijk behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Verder hebben de scharnieren van de deur een vlakke achterzijde. Hierdoor maakt u het glas moeiteloos schoon.

Eenvoudige installatie  
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de draaideur snel en eenvoudig, zodat u binnen no time gebruikmaakt van uw douche. De douchedeur is geschikt om rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen. Daarnaast is de deur zowel met als zonder waterkering te monteren.

Maak uw douche compleet
Met een stijlvolle douchekraan maakt u uw douche compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere kranen in chroom. Deze kleur past uitstekend bij het design van de douchedeur. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel. 

Specificaties

Maatvoering
120 cm
Glas design
Helder glas
Glasdikte
8 mm
Breedte deuropening
60 cm
Hoogte
200 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
Plaatsing deur
Rechts
Serie
Diamond

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding