Douchedeur Diamond 90cm Helder Veiligheidsglas Mat Zwart

DDA109128MB

Douchedeur Diamond 90cm Helder Veiligheidsglas Mat Zwart

DDA109128MB

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de draaideur heeft u de volledige instapruimte ter beschikking.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

Productomschrijving

De Diamond-draaideur van 90 cm is ideaal om uw douchenis af te sluiten. Dit exemplaar is uitgevoerd in mat zwart en voorzien van een verticaal handvat en scharnierend muurprofiel. Door dit unieke draaiprofiel wordt het spatwater maximaal tegengehouden. Daarnaast creëert het heldere glas met zwarte strepen een industriële touch. Verder is de douchedeur verstelbaar en makkelijk passend te maken. Deze heeft een verstelbaarheid van 86,5 tot 88 cm.

Optimaal comfort   
De draaideur zorgt ervoor dat u de volledige instapruimte ter beschikking heeft. Het liftsysteem tilt de douchedeur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd. Bovendien heeft u dankzij de deur minder last van spatwater en droogt u zich na een ontspannende douchebeurt af in een warme ruimte.

Ultiem schoonmaakgemak  
Deze douchedeur is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 8 mm veiligheidsglas is namelijk behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Daarbovenop hebben de scharnieren van de deur een vlakke achterzijde. Hierdoor maakt u het glas moeiteloos schoon.

Eenvoudige installatie  
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de draaideur snel en eenvoudig, zodat u binnen no time gebruikmaakt van uw douche. De deur is geschikt om rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen.

Maak uw douche compleet
Met een stijlvolle douchekraan maakt u de douche compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere kranen in mat zwart. Deze kleuren passen uitstekend bij het design van de douchedeur. Door de kraan hierop af te stemmen krijgt u een mooi samenhangend geheel. 

Specificaties

Maatvoering
90 cm
Breedte deuropening
79.9 cm
Hoogte
200 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Mat zwart
Plaatsing deur
Links of rechts
Serie
Diamond
Verstelbaarheid
86,5 - 88 cm
Soort deur
Draaideur

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.