Radius Regendouche Inbouw | Chroom 20 cm Regendouche Thermostatisch

BIC90-00001

Radius Regendouche Inbouw | Chroom 20 cm Regendouche Thermostatisch

BIC90-00001

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de doucheset een lange levensduur.

De regen- en handdouche zijn uitgerust met Easy Clean, waardoor u met één vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Deze stijlvolle Iconic-regendoucheset mag niet ontbreken in uw badkamer. De set bevat een inbouw thermostaatkraan, regendouche van 20 cm, wandarm, rechte handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Hiermee heeft u alle benodigdheden voor uw douche in huis. Bovendien zijn de kranen voorzien van Easy Clean, waardoor u de sproeigaatjes moeiteloos kalkvrij maakt. Zo profiteert u van optimaal onderhouds- en schoonmaakgemak.  

Stijlvol design
De set heeft een verchroomde afwerking en een ronde vormgeving. Het bijzondere design van de kruisgreepbediening maakt dat de draaiknoppen direct opvallen. Deze geven uw badkamer een unieke touch. De regendoucheset heeft een tijdloze uitstraling en komt in iedere badkamer tot zijn recht.  

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing geven de doucheset een lange levensduur. De onderdelen zijn meerdere malen handmatig en machinaal gepolijst en hebben hierdoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder zorgt de Vernet-cartouche ervoor dat de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig is. Door de uitstekende kwaliteit heeft u langdurig plezier van de doucheset.    Maak uw douche compleet
Combineer de set met een inloopdouche, douchecabine, douchedeur of -wand. Deze zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Het ruime aanbod biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt. 

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Bediening
Thermostatisch
Inbouwdiepte
58~75 mm
Kleur
Chroom
Montage
Inbouw
Serie
Iconic
Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
3
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de kranen gemaakt?

De materialen die Maxaro gebruikt, voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Al onze verchroomde, rvs-look en zwarte kranen zijn gemaakt van messing. Messing is een legering van diverse materialen, waarvan koper en zink de belangrijkste bestandsdelen zijn. De bediening van een aantal kranen is gemaakt van zink alloy. Kranen die volledig gemaakt zijn van messing, hebben een nog strakkere afwerking dan kranen van messing en zink alloy. Kranen met een zink alloy hendel zijn daarentegen lager geprijsd.

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.