Regendouche Easy Black, 20cm Douchekop, Zwart

270.100.200MB

Regendouche Easy Black, 20cm Douchekop, Zwart

270.100.200MB

45,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De regendouchekop is voorzien van Easy Clean, met één vingerbeweging maakt u de nozzles kalkvrij.

Productomschrijving

De kunststof regendouchekop uit de Easy-serie heeft een zwarte afwerking met matte finish. Daarnaast is de douchekop voorzien van een ronde vormgeving. Hiermee geeft u het interieur een stijlvolle touch. De doorsnede van 20 cm zorgt ervoor dat u royaal geniet onder de warme waterstralen. Verder beschikt de kop over Easy Clean. Met slechts één vingerbeweging maakt u de nozzles van de regendouche kalkvrij.

Maak uw regendouche compleet
Combineer de regendouche met een douchearm. Maak de keuze tussen wand- of plafondmontage en kies uit douchearmen in allerlei designs zoals rond of vierkant. Deze stemt u vervolgens perfect af op een douchekraan. Wilt u enkel een nieuwe douchekop? Met deze regendouchekop vervangt u uw oude slechts in een handomdraai.

Specificaties

Kleurnaam
Zwart
Kleur
Zwart
Serie
Easy

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.