Regendouche Radius Black Chrome, 30cm Douchekop, Zwart Chroom

99.200.400BC

Regendouche Radius Black Chrome, 30cm Douchekop, Zwart Chroom

99.200.400BC

300,-
Vandaag besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Het hoge afwerkingsniveau zorgt voor een luxe uitstraling.

Dankzij de Easy Clean-technologie maakt u met één vingerbeweging de straalregelaar van de hand- en regendouche kalkvrij.

Het meermaals handmatig en machinaal polijsten geeft de kraan een zeer glad oppervlak.

Productomschrijving

Deze prachtige regendouchekop uit de Radius-serie heeft een doorsnee van 30 cm. Verder beschikt de douchekop over Easy Clean. Hierdoor maakt u de sproeigaatjes van de regendouche met slechts 1 vingerbeweging kalkvrij.

Hoogwaardige kwaliteit
De regendouchekop is voorzien van een zeer glad oppervlak doordat deze meermaals handmatig en machinaal gepolijst zijn. De toepassing van PVD zorgt voor de zwart chromen afwerking. Dankzij het hoge afwerkingsniveau heeft de douchekop een luxe uitstraling.

Specificaties

Kleurnaam
Zwart chroom
Kleur
Zwart
Serie
Radius

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.