Balance Regendouche Opbouw | Zwart 20 cm Regendouche

DSC-0304-20002

Balance Regendouche Opbouw | Zwart 20 cm Regendouche

DSC-0304-20002

451,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 °C.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

De kraan is voorzien van cool touch, zodat de buitenkant niet warmer wordt dan de temperatuur van het water.

De hand- en regendouche zijn voorzien van Easy Clean, met één vingerbeweging maakt u de nozzles kalkvrij.

Productomschrijving

De Balance-regendoucheset bestaat uit een thermostatische douchekraan, regendouche van 20 cm, handdouche, doucheslang, douchestang en een handdouchehouder. Zo heeft u meteen alle benodigdheden in huis om uw douche compleet te maken. Verder beschikt de regendoucheset over Easy Clean. Met slechts één vingerbeweging maakt u de nozzles van de hand- en regendouche kalkvrij.

Stijlvol design
Door het uiterlijk van de regendoucheset komt deze in elke badkamerstijl tot zijn recht. De zwarte afwerking met matte finish is stoer en perfect te combineren met andere kleuren en materialen. Daarnaast is de set voorzien van een ronde vormgeving. Hiermee geeft u het interieur gegarandeerd een stijlvolle touch.

Zeer veilige thermostaatkraan
De thermostaatkraan is zeer veilig en nauwkeurig door de Vernet-cartouche en voorzien van kinderbeveiliging op 38 °C. Daarbij beschikt de kraan over semi cool touch en voelt de buitenkant niet warmer aan dan de temperatuur van het gemengde water. Hierdoor verbrandt u nooit uw vingers bij het verstellen van de kraan.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de set met een prachtige douchecabine of inloopdouche. Deze douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het ruime assortiment is enorm gevarieerd en biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, waardoor u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Kleurnaam
Zwart
Kleur
Zwart
Montage
Opbouw
Serie
Balance
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.