Inbouw Douchekraan Distinct Chrome, Thermostatisch, Chroom

11.152.302

Inbouw Douchekraan Distinct Chrome, Thermostatisch, Chroom

11.152.302

Niet meer leverbaar
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze stijlvolle inbouw bad- en douchethermostaat uit de Distinct-serie mag niet ontbreken in uw badkamer. Dit exemplaar is voorzien van een aansluiting voor een doucheslang. Bovendien beschikt deze kraan over cool touch, waardoor de buitenkant niet warmer wordt dan de temperatuur van het gemengde water. De thermostaatkraan is afgewerkt in glanzend chroom en heeft een rond design met rechte lijnen. Hierdoor past de kraan mooi in een moderne badkamerstijl.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing heeft de thermostaatkraan een lange levensduur. De kraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder zorgt de cartouche van Vernet ervoor dat de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig is. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met bijpassende kranen en een bad of douche
Combineer de bad- en douchethermostaat met bijpassende kranen en een bad of douche van Maxaro. Onze douches zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast ontdekt u in het badenassortiment talloze prachtige mogelijkheden, zodat u altijd de perfecte keuze voor uw badkamer vindt.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Inbouwdiepte
55~70 mm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
Lengte
32 cm
Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
2

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard twee of vijf jaar garantie op uw kraan. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.