Thermostatische Badkraan met Handdouche Radius Black Steel, Zwart Metaal

BSC-5503-30000

Thermostatische Badkraan met Handdouche Radius Black Steel, Zwart Metaal

BSC-5503-30000

489,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De badkraan is uitgerust met Easy Clean, waardoor u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Met deze stijlvolle Radius-thermostaatkraan haalt u een prachtexemplaar in huis. De kraan beschikt over een rechte handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Bovendien is deze voorzien van Easy Clean, waardoor u de straalregelaar met één vingerbeweging eenvoudig kalkvrij maakt. Het design van de badkraan is strak en rond en afgewerkt in zwart metaal. Hiermee krijgt uw badkamer een stoere look-and-feel.

Hoogwaardige kwaliteit
Dankzij het gebruik van zuiver messing en het hoge afwerkingsniveau heeft de badkraan een lange levensduur. Zo maakt u hier jarenlang gebruik van. Daarnaast zorgt de toepassing van PVD ervoor dat alle onderdelen een geborstelde, zwart metalen afwerking hebben. Verder is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig door de cartouche van Vernet. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een Maxaro-bad
Om gebruik te maken van deze thermostatische badkraan is een bad benodigd. Maxaro heeft een ruim aanbod baden in allerlei vormen, maten en kleuren. Dankzij de vele mogelijkheden vindt u altijd een maximaal geslaagde keuze.

Specificaties

Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart metaal

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

De kleur van de verschillende onderdelen/producten kunnen licht van elkaar afwijken. Daarnaast kan de kleur op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard twee of vijf jaar garantie op uw kraan. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.