Thermostatische Badkraan met Handdouche Radius Black Steel, Zwart Metaal

BSC-5503-30000

Thermostatische Badkraan met Handdouche Radius Black Steel, Zwart Metaal

BSC-5503-30000

539,-
Vanaf March 10, 2023 in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De badkraan is uitgerust met Easy Clean, waardoor u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Met deze stijlvolle Radius-thermostaatkraan haalt u een prachtexemplaar in huis. De kraan beschikt over een rechte handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Bovendien is deze voorzien van Easy Clean, waardoor u de straalregelaar met één vingerbeweging eenvoudig kalkvrij maakt. Het design van de badkraan is strak en rond en afgewerkt in zwart metaal. Hiermee krijgt uw badkamer een stoere look-and-feel.

Hoogwaardige kwaliteit
Dankzij het gebruik van zuiver messing en het hoge afwerkingsniveau heeft de badkraan een lange levensduur. Zo maakt u hier jarenlang gebruik van. Daarnaast zorgt de toepassing van PVD ervoor dat alle onderdelen een geborstelde, zwart metalen afwerking hebben. Verder is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig door de cartouche van Vernet. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een Maxaro-bad
Om gebruik te maken van deze thermostatische badkraan is een bad benodigd. Maxaro heeft een ruim aanbod baden in allerlei vormen, maten en kleuren. Dankzij de vele mogelijkheden vindt u altijd een maximaal geslaagde keuze.

Specificaties

Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart metaal
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.