Thermostatische Badkraan Radius Gold, Goud

55.100.402GGN

Thermostatische Badkraan Radius Gold, Goud

55.100.402GGN

425,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 °C.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De badkraan is uitgerust met Easy Clean, waardoor u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Deze trendy thermostaatkraan uit de Radius-serie is een prachtige aanvulling op uw badkamerinterieur. De badkraan kenmerkt zich door een strakke, ronde vormgeving en is afgewerkt in een prachtige gouden kleur. Het design van de thermostatische badkraan creëert een luxueuze touch in uw badkamer. Bovendien is de kraan uitgerust met Easy Clean en daarom zeer onderhoudsvriendelijk. Hierdoor maakt u de straalregelaar makkelijk kalkvrij.

Hoogwaardige kwaliteit
Het gebruik zuiver messing en het hoogwaardige afwerkingsniveau zorgt ervoor dat de badkraan een lange levensduur heeft. Alle onderdelen hebben een gouden afwerking door de toepassing van PVD. Daarnaast is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig dankzij de cartouche van Vernet en de kinderbeveiliging op 38 °C.

Combineer met een Maxaro-bad
De thermostatische badkraan is ideaal om te combineren met een Maxaro-bad. Het assortiment baden bevat exemplaren in verschillende kleuren, vormen, maten en uitvoeringen. Zo slaagt u altijd maximaal voor het bad van uw dromen.

Specificaties

Kleur
Goud
Kleurnaam
Goud
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.