Doucheset met Thermostaatkraan Radius Black, Zwart

DSA-5502-20003

Doucheset met Thermostaatkraan Radius Black, Zwart

DSA-5502-20003

548,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij de cartouche van Vernet is de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de doucheset een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze stijlvolle opbouw doucheset uit de Radius-serie heeft een rond design met een stoere, mat zwarte finish en is ideaal om uw badkamer een industriële touch te geven. De set bestaat uit een thermostaatkraan, rechte handdouche, doucheslang en douchestang. Zo heeft u meteen alle benodigdheden voor uw douche in huis.

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing zorgen ervoor dat de doucheset een lange levensduur heeft. Alle onderdelen beschikken over een zwarte afwerking die erg sterk en egaal is door de galvanisatiemethode ORB. Daarnaast is de thermostaatkraan zeer veilig en nauwkeurig dankzij de cartouche van Vernet. Door de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de doucheset met een prachtige douchecabine of inloopdouche. Onze douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, zodat u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart
i Temperatuurbegrenzing
Uitvoering
Opbouw
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.