Balance Regendouche Opbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

DSC-0304-00003

Balance Regendouche Opbouw | Chroom 25 cm Regendouche Thermostatisch

DSC-0304-00003

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De chromen regendoucheset heeft een tijdloze uitstraling, waardoor u deze makkelijk combineert.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door semi cool touch wordt de buitenkant van de kraan niet warmer dan de temperatuur van het gemengde water.

Productomschrijving

De Balance-regendoucheset bestaat uit een thermostatische douchekraan, regendouche van 25 cm, handdouche, doucheslang, douchestang en een handdouchehouder. Zo heeft u meteen alle benodigdheden in huis om uw douche compleet te maken. 

Stijlvol design
Het uiterlijk van de regendoucheset zorgt ervoor dat deze in elke badkamerstijl tot zijn recht komt. De chromen afwerking met glanzende finish is tijdloos en perfect te combineren met andere kleuren en materialen. Daarnaast is de set voorzien van een ronde vormgeving. Hiermee geeft u het interieur gegarandeerd een stijlvolle touch. 

Zeer veilige thermostaatkraan
De cartouche van Vernet zorgt ervoor dat de thermostaat zeer veilig en nauwkeurig is. Daarbij heeft de kraan semi cool touch en voelt de buitenkant niet warmer aan dan de temperatuur van het gemengde water. Hierdoor kunt u nooit uw vingers verbranden bij het verstellen van de kraan.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de set met een prachtige douchecabine of inloopdouche. Deze douches zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Het ruime assortiment is enorm gevarieerd en biedt eindeloos veel keuzemogelijkheden, waardoor u altijd de perfecte combinatie vindt.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom
Bediening
Thermostatisch
Kleur
Chroom
Montage
Opbouw
Serie
Balance
Temperatuurbegrenzing
Uitgangen
2
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de kranen gemaakt?

De materialen die Maxaro gebruikt, voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Al onze verchroomde, rvs-look en zwarte kranen zijn gemaakt van messing. Messing is een legering van diverse materialen, waarvan koper en zink de belangrijkste bestandsdelen zijn. De bediening van een aantal kranen is gemaakt van zink alloy. Kranen die volledig gemaakt zijn van messing, hebben een nog strakkere afwerking dan kranen van messing en zink alloy. Kranen met een zink alloy hendel zijn daarentegen lager geprijsd.

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.