Doucheslang Aansluiting Radius Black Chrome, Wandmontage, Zwart Chroom

55.156.600BC

Doucheslang Aansluiting Radius Black Chrome, Wandmontage, Zwart Chroom

55.156.600BC

45,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de muuraansluiting een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze Radius-muuraansluiting is geschikt om een doucheslang aan te sluiten op een inbouw douche- of badkraan. Dit ronde exemplaar is uitgevoerd in zwart chroom en heeft een stijlvol, luxueus uiterlijk. Voor een mooi samenhangend geheel combineert u de aansluiting met een bijpassende kraan en handdouche uit dezelfde serie.

Hoogwaardige kwaliteit
De muuraansluiting is voorzien van een zeer glad oppervlak doordat deze meermaals handmatig en machinaal gepolijst zijn. De toepassing van PVD zorgt voor de zwart chromen afwerking. Dankzij het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de muuraansluiting een lange levensduur en luxe uitstraling.

Specificaties

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.